Muslimer oppdager at Jesus svarer på bønn

Muslimer er overrasket over å oppdage at de får bønnesvar på et av våre arabiske TV-program som inviterer seere til å ringe inn for forbønn.

 

En gang i uken sender Troens Bevis et arabisk TV-program på vår satellitt kanal Miracle Channel som inviterer seere til å ringe inn for forbønn. Programmet blir ledet av Dr. Nora som er en dyktig bibelforkynner og sjelesørger. Hun oppmuntrer seere til å ringe inn for forbønn mens hun underviser om bønnens kraft. Kort tid etter at programmet begynte å gå på luften var det seere som tok kontakt og fortalte at de hadde fått bønnesvar etter forbønn. Mange av de som ringer inn på programmet er muslimer, og flere av dem forteller at de har kommet til tro på Jesus etter det de har opplevd.  

Dette er hva tre TV-seere skrev til oss i november etter å ha sett på dette programmet:

Seer fra Egypt:
 “Jeg er en muslim men jeg ser på Miracle Channel, og spesielt på programmet “Han hører våre bønner.” I begynnelsen tvilte jeg på det jeg hørte, at Gud svarer når vi stoler på han, fordi jeg alltid har følt at Gud er så langt borte og at han ikke hører oss. Men jeg begynte å følge med på dette programmet, og når jeg så at folk ringte til dere og takket fordi Gud hørte på bønnene deres, tenkte jeg at jeg skulle prøve å be til de kristnes Gud. Og det sjokkerte meg da jeg fikk bønnesvar! Alle disse årene som jeg har brukt på en gud som ikke svarer… Nå er jeg virkelig glad for å be til deres Gud og jeg vil følge han hele livet mitt. Vær så snill og be for meg fordi det er så vanskelig for kristne i Egypt.“

Seer fra Saudi Arabia:

“Jeg vil oppriktig takke dere for undervisningen og for at dere husket meg i deres bønner. Gud hørte på bønnene og nå er ting bedre enn de var før.”

Seer fra Tunisia:

“Tusen takk for det flotte programmet, Dr. Nora. Vi lever i veldig vanskelige tider og vi trenger virkelige styrken fra de oppmuntrende nyhetene om at Gud hører våre bønner.”

Miracle Channel kringkaster evangeliske program til Nord-Afrika, Midtøsten og Gulflandene 24-timer i døgnet. Programmene blir også sett av mange arabere i Europa, Skandinavia og USA.

Dersom du vil støtte Miracle Channel med en gave, kan du klikke her.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter