Et julemirakel i den arabiske verden

Selv 2012 år etter hans fødsel påvirker Jesus mennesker i Midtøsten og Nord-Afrika.

 

Satellitt-TV, Internett og sosiale medier gir håp, glede og fornyet tro til tusenvis av seere i den arabiske verden. Og sjeldent har evangeliets gode nyheter vært mer aktuelt enn nå.  

Det fremmer likestilling og rettferd, gir håp og tilfredsstiller åndelig hunger. Dette er budskapet Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal fyller hver time i døgnet med.
Mange arabere har fått håpet sitt knust etter fremgangen til radikal islam i land der ungdom gav livet sitt for demokrati under det tidlige stadige av den arabiske våren.  Det er også derfor at det er som ett eget julemirakel å lese brevene som seere sender til oss i denne tiden.

 
Fra Algerie:
”Tusen takk for denne velsignede kanalen som totalt har forandret mitt liv. Jeg trodde at jeg kjente Gud og at det var han jeg tilba, men jeg har forstått at den eneste veien til Gud er gjennom Jesus. Nå har jeg tatt imot Jesus i mitt liv gjennom dere og jeg vil gjerne lære mer om han, vær så snill og hjelp meg med dette.”

Fra Egypt:
”For bortimot 6 år siden da jeg var en muslim møtte jeg en kristen mann og jeg ville gjerne omvende han til islam. Men da jeg diskuterte religiøse spørsmål med han gikk det opp for meg at jeg visste egentlig ingenting om kristendommen bortsett fra feilinformasjonen som jeg som muslim trodde. Så jeg bestemte meg for å lese Bibelen så jeg kunne snakke med han. Etter å ha lest Bibelen flere ganger oppdaget jeg at Jesus er sannheten og veien. Jeg takker dere inderlig fra hjertet mitt for Miracle Channel. Dere har styrket troen min på Jesus og lært meg kristne prinsipper gjennom Brevkurset ”Det Nye Liv” som dere sendte meg.”

Fra Emiratene:
”Tusen takk for Miracle Channel som har åpnet hjertet mitt for Jesus. Jeg var blind fordi jeg trodde jeg hadde rett. Men etter mye studie og diskusjoner med dere over Internett er jeg overbevist om at Jesus er sannheten og at Han er Guds ord… tusen takk.”

Person fra Jemen som bor i Saudi Arabia:
”Jeg kommer fra Jemen, men bor og jobber i Saudi Arabia. Jeg ble en kristen for fire år siden. Dette skjedde fordi jeg så Jesus filmen på Miracle Channel. Da jeg hørte Bergprekenen til Jesus ble jeg overveldet over all tilgivelsen og nåden i kristendommen. Jeg bestemte meg for å studere kristendommen, og jeg er blitt helt overbevist om at Kristus er veien og sannheten, den som tilgir, viser nåde og kjærlighet. Jeg skriver dette til dere fordi det er mange ungdommer som meg som kommer til tro gjennom kanalen deres. Dessverre er jeg blitt offer for forfølgelse siden jeg kom til tro på Jesus, og jeg må rett og slett gå i moskeen for å roe ting ned rundt meg. Dersom de virkelig tror at jeg har tatt imot Jesus vil de drepe meg her i Saudi Arabia eller Jemen. Vær så snill og be for meg og hver eneste nye troende i Jesus Kristus. Gud velsigne dere.”

Fra Jordan:
”Jeg er en muslimsk person som bor i Derouz området … jeg ble veldig rørt av undervisningen til Jesus som jeg så på Miracle Channel. Nå har jeg en dyp lengsel etter å kjenne Jesus Kristus og jeg ønsker å få tilsendt Brevkurset «Det Nye Liv» og Bibelen.” 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter