fbpx

Ber om ekstra gavedryss før jul

Troens Bevis håper at ett ekstra gavedryss før jul vil rette opp røde tall i regnskapet ved inngangen til desember.

Troens Bevis har håp om å komme i mål selv om det ved inngangen til desember fremdeles var røde tall i budsjettet for 2011. 

 
Etter en negativ utvikling på gavefronten de første månedene av året, snudde trenden i oktober og november. Nå håper Troens Bevis på en særdeles god desember måned. I oktober fikk Troens Bevis inn en halv million kroner mer enn oktober i fjor og i november var gaveinntektene en kvart million høyere enn året før.

– Dette har vært et ekstra bønnebegjær siden oktober måned, og da fikk vi se at den negativ utvikling snudde. Vi takker Gud for det. Bønnebegjær fortsatt: Ajour til nyttår, sier administrativ leder Glenn Tønnessen i en kort orientering.  
          
Troens Bevis Verdens Evangelisering har på et relativt beskjedent misjonsbudsjett høstet resultater på misjonsfronten som langt overgår budsjettet.

– Vi har nok følt oss i alle år som gutten med fem brød og to fisker som Jesus velsignet så det ble mat nok til alle. Vi ser at Gud har gitt oss usedvanlige trofaste og bønneorienterte partnere som har båret dette arbeidet i mange år. Vi er ikke i tvil om at Gud velsigner gavene vi får og at de nok når mye lengre enn det de vi kunne forvente. Nå har vi tro for at et ekstra gavedryss før jul vil se oss i mål også i år, sier styreleder Sten Sørensen.

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter