Over 6000 arabiske Facebook-venner på fem uker!

Miracle Channels nye ungdoms program har fått 6322 muslimske og kristne Facebook venner i løpet av programmets fem første uker.

– Dette er fantastisk og det viser at programmet vårt virkelig når frem der det skal, til arabisk ungdom, sier Barty Shokralla som er leder for Miracle Channel.  

Ungdomsserien ”Connect with me” på Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal, skapte aktivitet i cyberspace allerede under første episode. I løpet av fem uker har programmet fått 6322 Facebook venner fra en rekke arabiske land. Og dette tallet øker hver uke.
 
Hensikten med dette programmet er å skape ett forum for tema som berører arabisk ungdom. Programmet blir ledet av unge programverter som med humor og innsikt tar opp tema som arabisk ungdom kan identifisere seg med.  

Seerne blir også invitert til å delta i en ukentlig konkurranse der de kan legge ut en hjemmelaget video med en kommentar om ukens tema på programmets Facebook side.
Videoen med mest “likes” på Facebook vinner.

Ifølge vennene på Facebook siden er det tydelig at både muslimske og kristne ser på programmet. Muslimer og kristne arabere er ikke kjent for å ha mye omgang med hverandre. Miracle Channel håper derfor at dette programmet vil være med på å bygge relasjoner mellom disse to gruppene og legge til rette for et trygt sted der de kan dele personlige verdier og tro.

– Vi seer at det er store behov i den muslimske verden nå, og vi ser også et stort potensial for å formidle evangeliet og dets grunnverdier som likeverd, respekt og ikke voldelige løsninger til ungdom, som tross alt er fremtiden i denne delen av verden, sier Barty Shokralla.

Dersom du ønsker å støtte Miracle Channel med en gave, kan du klikke her.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter