Ansatte støtter oppfølgingskontor

Ansatte i Troens Bevis Verdens Evangelisering har bestemt seg for å gi noe av sin lønn til å dekke de løpende kostnadene for å drive et av våre oppfølgingskontor i India. Initiativet kom fra en av de ansatte, og til nå har om lag 1/3 av de 27 ansatte valgt og slutte seg til initiativet. De ansatte oppfordrer ansatte i andre bedrifter til å gjøre det samme.

Troens Bevis Verdens Evangelisering underholder ni oppfølgingskontor for Brevkurset ”Det Nye Liv” i Europa, Afrika og Asia. Årlige kostnader for hvert av disse kontorene er fra 120.000 til 600.000 kr. I fjor begynte 215.000 nye studenter på Brevkurset “Det Nye Liv”. Siden 1970 har 5,5 millioner studenter gjennomført kurset. Mange hundre tusen mennesker har gitt sitt liv til Jesus i etterkant i løpet av disse 40 årene.

Brevkursavdelingen mangler en del støtte og det er derfor kjærkomment at de ansatte i Troens Bevis velger å støtte nettopp denne virkegreinen. Støtten som de ansatte gir gjennom dette spesifikke tiltaket  utgjør i overkant av 70.000 kr årlig, noe som betyr at ca. 60% av kostnadene til oppfølgingskontoret i Manmad i India er dekket inn!

Med dette oppfordrer de ansatte i Torens Bevis andre bedrifter til å gjøre liknende kollektive initiativ sammen med sine kollegaer.

Tags:
,


Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter