Mouloud møtte Jesus i en drøm

Troens Bevis sine medarbeidere ute i feltet har hørt flere historier om arabere som møter Jesus i drømme. Det gjorde også Mouloud fra Algerie.

En av Troens Bevis sine innfødte evangelister fortalte oss nylig følgende historie. Mouloud fra Algerie følte sterk irritasjon hver gang han kom hjem fra jobb og oppdaget at kona satt og så på en kristen TV-kanal på arabisk. Han likte det ikke, men han regnet med at det var noe forbigående.  

Kort tid deretter treffer Arina, kona til Mouloud, ei kristen jente som vitner for henne. Da hun skjønner at Arina er interessert i det hun forteller, gir hun henne en bibel. Slik kan hun lese Guds ord for seg selv. Men fordi Arina er redd for Moulouds reaksjon, gjemmer hun Bibelen når hun kommer hjem.  

En kveld overrasker Mouloud sin kone mens hun sitter og ser på TV. Han opplever det som blir sagt som kritikk av Muhammed, og han blir rasende. Han truer Arina med å drepe henne dersom hun ikke slår av TV-programmet.  

– Og neste gang jeg finner deg seende på denne typen program blir det din dødsdag, slår han fast.

Natten etter denne hendelsen forteller Mouloud at han hadde en drøm.

 – Det var som jeg kjempet mot to personer, og de hadde tatt over all kontroll i livet mitt. Normalt ville jeg ropt til min far om hjelp, ja kanskje også min mor. Men i drømmen ropte jeg til Jesus, ”Jesus redd meg!”
– Han svarte på ropet om hjelp, kom til meg, og bandt de to andre personene. Han sa at disse to personene ville skade meg, men at han var Guds fred!

– Neste morgen da jeg våknet stod drømmen fremdeles klart for meg. Det var som den var etset inn i mitt sinn. Jeg forteller drømmen til min kone. Hun smiler til meg, og jeg sier at jeg må få tak i en bibel, uansett hva det koster. Hun smiler igjen og henter frem Bibelen som hun hadde skjult for meg.

 – Mens jeg leser ber jeg om hjelp til å forstå det jeg leser. Jeg oppdager at menneskene er fortapt og at Jesus er den eneste som kan frelse dem. Jeg tenkte at Jesus er virkelig, og derfor gav jeg livet mitt til han.  Fra den dagen ble jeg fridd fra angst og alle bekymringene som jeg hadde. Jeg følte at Jesus helbredet meg fra fortvilelse og stress.

Mouloud driver en liten kafé. Han er glad og vennlig, og på spørsmål om han ikke er bekymret for kafeen og driften av denne svarer han med et stort smil:
– Gud gjør at jeg hver dag lever med fred og med glede. Jeg trenger ikke bekymre meg for jeg vet at min Herre svarer på mine bønner og dekker alle mine behov.

Kilde: Høsten i Flammer, oktober

Troens Bevis har stort behov for ekstra støtte til sine virkegrener før jul. Dersom du kunne tenke deg å gi en gave til misjonen, kan du klikke her.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter