– Like bra som rapportene!

Øyvind Aasen har vært med som lydmann på en rekke kampanjeturer. På Indonesia-kampanjen i oktober tok han med konen Lisbeth. Sammen fikk de oppleve den åndelige nøden i landet.

Øyvind og Lisbeth Aasen har fulgt Troens Bevis i mange år. Hver måned leser de månedsmagasinet og er faste deltakere på Sommerstevnet. Da er Øyvind å finne ved miksepulten. De senere årene har han også vært med som lydmann på en rekke kampanjer til Rune Edvardsen.

For to år siden var ekteparet med til Kongo. Der fikk Lisbeth se den store fattigdommen og nøden. Nå som ekteparet har vært med til Indonesia får de oppleve den stor åndelig nøden i landet.

– Indonesia er et helt annet land å innta enn Kongo. Jeg tror konsertkampanjene er en døråpner for misjonsarbeidet og veien er nok lang før de store vekkelsene blir synlige, forteller lydmannen fra Klippen Lyd og Lys.

– Gjennom arbeidet til Troens Bevis er vi vant til å se de store skarene løpe frem til scenen og ta i mot Jesus. Her kan vi ikke invitere til frelse og på den måten kan vi ikke se de synlige resultatene. Men slik man opplever publikum virker det som at de tar i mot og blir berørt av det som blir formidlet. På sikt tror jeg vi kan se de store fruktene.

Arbeidet på nært hold
Troens Bevis har blitt viktig for hele familien. Hele familien gleder seg allerede til neste Sommerstevne i Sarons Dal. Når Øyvind er ute å reiser venter de hjemme spent på rapportene. Engasjementet til ekteparet ble enda større da de selv fikk være med å se at arbeidet var like bra som rapporten tilsier. Nå anbefaler de også andre til å engasjere seg i arbeidet til misjonsorganisasjonen. Lisbeth legger til at hun har stor tro på visjonen med innfødte evangelister.

– De innfødte evangelistene når lengre enn det mange nordmenn kan og er derfor en bedre forvalting av ressurser, avslutter hun før ekteparet setter kursen mot Norge.

Mer om kampanjen kan du lese på vår nettside og i neste utgave av misjonsbladet Troens Bevis. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter