Håper på en ekstra gave-innsats før jul

Med kampanjer i Afrika og Indonesia, TV til araberverdenen og 850 innfødte evangelister er misjonsaktivitetene på topp. Det var også givergleden i oktober, men allikevel har årets gaver gått merkbart ned.

I oktober fikk Troens Bevis inn en halv million kroner mer enn i oktober i 2010. Det bringer optimisme til ett år som ellers ligger på økonomisk etterskudd for Troens Bevis Verdens Evangelisering. 

Økonomisjef Arnold Dragland forklarer at kombinert med svikt i inntekter og en budsjettert økning på 4 prosent, ligger Troens Bevis 2 millioner kroner etter budsjettet.

– Nå håper vi at våre misjonspartnere vil følge eksempelet fra oktober og være ekstra gavmilde ut året, sier han.

Troens Bevis har 850 innfødte evangelister som får fast underhold hver måned. Den arabiske satellittkanalen, Miracle Channel, som kringkaster evangeliet til hele den arabiske verden, er også ett kostbart foretak. I tillegg kommer Rune Edvardsens kampanjer og misjonsprosjekt i Afrika, India og Indonesia.

– Misjon er vårt kall, og Troens Bevis kan ikke sitte i ro med budskapet, det må ut til verdens befolkning, selv om vi sliter med økonomien for tiden, opplyser styreleder Sten Sørensen.

– Nå håper vi og ber om at våre partnere vil være
ekstra rause i tiden opp mot jul slik at ingen misjons-
aktiviteter må lide, understreker han. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter