Ny TV-serie stor hit blant muslimsk ungdom

Nytt ungdomsprogram på Miracle Channel fikk i løpet av en uke nesten 2000 muslimske og kristne Facebook venner.

Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal startet en ny TV-serie for ungdom for to uker siden. I løpet av en uke fikk programmet 1800 Facebook venner som følger sendingene og diskuterer innholdet. Temaet for det første programmet var ganske enkelt ”Facebook”.

Hensikten med denne ungdomsserien er å starte er serie med diskusjoner rundt tema som er relevante for arabiske ungdommer samtidig som de rører ved grunnverdier og personlige tros-historier.

Hver episode inviterer seerne til å publisere en video eller en vanlig kommentar om teamet som blir diskutert på programmets Facebook side.  

Den videoen og kommentaren som får flest “liker” i løpet av uken vinner, og videoen blir vist på neste ukes program. De som vinner blir invitert til å ta med seg en venn eller ett familiemedlem til en leir. Der vil de møte de andre vinnerne og delta i morsomme og karakterbyggende aktiviteter.

Ut i fra kommentarene på Facebook siden er det tydelig at programmet har fått en bred seerkrets blant både muslimsk og kristen ungdom. Disse to gruppene har vanligvis ikke mye omgang med hverandre i den arabiske verden. Miracle Channel håper derfor at dette programmet vil bygge relasjoner og tilby et trygt sted der ungdom kan dele sin tro og personlige verdier med hverandre.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter