Fantastiske tall for Miracle Channel

Hver måned får Miracle Channel mellom 11 000 og 15 000 responser fra TV-seere i den arabiske verden. Les hva flere av seerne fortalte oss i september!

Muslimsk seer:

«Selv om jeg er en muslim liker jeg Miracle Channel veldig godt. Programmene er fantastiske! Det er derfor jeg ser på dem. Tusen takk for det gode arbeidet dere gjør.»

Algerie:
”Jeg er en ung muslim fra Algerie. Jeg fant tilfeldigvis kanalen deres på TV og nå ser jeg på den hele tiden. Jeg vil gjerne få tilsendt Brevkurset «Det Nye Liv» og en Bibel. Jeg har mange spørsmål og jeg vil gjerne lære mer om Jesus Kristus.”

Tunisia:
”Tusen takk for Brevkurset som forandret livet mitt. Jeg er en Muslim fra Tunisia. Jeg var ikke en kristen og jeg ville aldri før ha lest i Bibelen, men jeg tenkte at jeg skulle prøve å studere dette Brevkurset. Det forandret kursen på mitt liv. Jeg forstår at jeg er en synder som trenger frelse. Jeg trengte å ta imot Jesus, og det finnes ikke noe annen vei til himmelen enn Kristus og å anerkjenne at han er Herren og Frelseren. Alt dette forstod jeg gjennom Brevkurset ”Det Nye Liv”. Nå har jeg tatt imot Kristus og jeg vil aldri snu meg bort fra han, uansett hva som skjer. Tusen takk!”

Tyrkia:
”Jeg er en Muslim fra Marokko som ønsker å lære mer om Kristus. Jeg bor i Tyrkia og jeg er gift med en muslimsk mann. Jeg lider av verdslige ting og dette har drevet meg til å søke etter Gud og hva som er den sanne religion. Jeg vil vite hvilken vei som er rett slik at en person kan være klar til å møte slutten på livet. Min mann vil at jeg skal være en muslimsk militant. Jeg ber fem daglige bønner og jeg går med hijab. Det er viktig for ham å være en muslim. Han tvinger meg til å faste og be. Jeg gjør ikke dette fra hjertet mitt og jeg har ikke funnet fred med Gud. Mitt problem begynte da jeg lette etter andre arabiske kanaler på TV, også fant selvsagt Miracle Channel, som er kilden til min kunnskap om Kristus og kristendommen. Jeg kommer til å gi dere mitt telefonnummer så dere kan ringe meg og be sammen med meg, fordi jeg kjenner ikke en eneste kristen her. Det eneste jeg kjenner til er hva dere har vist meg på kanalen deres. Vær så snill og hjelp meg.”
 
Mauritania
”Jeg er en muslim og jeg var veldig religiøs og ville gjøre alt som religionen min tilsa, men jeg fant aldri fred. Dette pleide å bekymre meg hele tiden. Jeg var helt utslitt og følte meg syk av alt fordi Gud var så langt borte fra meg. Ved ett uhell oppdaget jeg Miracle Channel, og det var som et mirakel for meg. Den viste meg at jeg var ikke på den riktige veien og at jeg måtte forandre måten min å tenke på. Jeg lærte at selv om jeg ønsker å tilfredsstille Gud, så vil jeg allikevel gjøre gale ting i min egen natur. Jeg fant ut at jeg trenger å ta imot Jesus som min Herre. Jeg tok virkelig imot Jesus og det gjorde slutt på kampen i mitt hjerte. Tusen takk for hjelpen fra dere!
Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter