Teltmakere i Paulus fotspor

For noen år siden begynte Troens Bevis å gi underhold til ”teltmakere” i Midtøsten. De er innfødte evangelister som bruker ett yrke til å komme i kontakt med lokalbefolkningen.

 Teltmakernes oppgave er å etablere kontakter og møte mennesker med Guds kjærlighet. Som en av dem sier: ”Vi holder til i et ørkenlandskap. Tilsynelatende består ørkenen av bare sand, men etter regnvær, når solen igjen varmer kan en se små grønne spirer komme opp av sanden. Det er der vi er i vårt arbeide nå! Vi ser det begynner å spire!”

Kvinnene – nøkkel til vekkelse

Teltmakerne våre har oppdaget at kvinner er ofte nøkkelen til vekkelse, selv i lukkede land der kvinnene tradisjonelt sett har lite innflytelse.

En av våre teltmakere i Midtøsten skriver:

”Gjennom arbeidet og kontaktene vi har fått gjennom kurs og undervisning for kvinner har jeg oppdaget hvilke påvirkningsmuligheter kvinner har i sitt miljø, arbeid og familie. Mange unge kvinner hungrer etter utdannelse, og har en lengsel etter å se forandringer og forbedringer på alle plan i samfunnet. De er aktive på arbeidsplassene og bruker mye tid og energi til å forbedre helsestandarden og til å se endringer i måten å tilnærme seg mennesker med spesielle behov.”

”Uheldigvis er denne delen av verden en ”mannsdominert” verden og kvinners innsats blir ofte oversett og lite verdsatt. Men likevel så fortsetter mange kvinner med stort mot, under radaren for offentlig anerkjennelse, å rette på verdier og uvitenheten i samfunnet her. Dette gjøres både i familier og i samfunnet generelt. På grunn av dette vil vi øke vår innsats med arbeidet blant kvinner. De vil få en stor betydning i den innhøstningen vi vil se i denne regionen.”


Vil du støtte en innfødt evangelist for 500 kr. per måned? Ta kontakt!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter