Sterk vekst i nye menigheter i India

Gjennom Manna Ministries som Ernest Komanapalli leder har Troens Bevis fått være med på et lite eventyr. Over 250 menigheter i sterk vekst er plantet som resultat av dette samarbeidet.

 

 

Etter at Rune Edvardsen og Ernest Komanapalli møttes for tolv år siden har Troens Bevis fått være med på å plante nærmere 250 menigheter i India. De nye menighetene er direkte frukt etter de årlige konsertkampanjene til Rune Edvardsen som Ernest og hans team er med og arrangerer på en fantastisk måte. De nye pastorene for disse menighetene har gått på bibelskolene til Manna Ministries, og flere av dem har også fått vokse opp på ett av barnehjemmene som Manna Ministries driver. De nye pastorene får underhold som innfødte evangelister fra Troens Bevis inntil menigheten vokser seg stor nok til at de kan bli selvunderholdte.

Dette er hva noen av pastorene for de nye menighetene i India forteller:

V. Paul:
”Herren gjør store ting gjennom evangeliseringsarbeidet i syv landsbyer hvor vi nå arbeider. Mange hinduer kommer til menighetene og ber om forbønn. Dette gir oss mange muligheter til å vitne for dem, og mange opplever konkrete bønnesvar og kommer til tro gjennom det. Den siste måneden har vi døpt 19 personer. Mange som kommer til tro opplever motstand fra familie og slekt. Likevel er det mange som velger å stå frem med sin tro, og noen lar seg døpe.”

B. Gabriel:
”Evangeliseringsarbeidet har blitt til velsignelse for mange mennesker. De siste seks månedene har vi fått døpe 18 personer og Herren bruker oss på en mektig måte. Ukentlig har vi nå møter i tre landsbyer. Her samles det mellom 30 – 50 personer på hvert sted”

P. Samuel:
”En måned hadde vi friluftsmøter i tre dager i landsbyen Kadavaluru. Nærmere 200 kom til møtene og 27 personer tok imot Jesus som sin frelser. 22 av disse ble senere døpt. Alle som kommer til tro er til stor velsignelse og glede for oss i menighetene og det inspirerer oss når unge mennesker kommer til tro. Flere av de som har kommet til tro er selv blitt gode menneskefiskere. Slik vokser arbeidet, ikke bare her, men i syv andre landsbyer hvor vi har startet arbeid.”

G. Vijaya Kumar:
”De siste månedene har Herren velsignet vår menighet og vår tjeneste. 30 personer har kommet til tro på Jesus og 18 av disse har vi fått døpe. Ukentlige møter i landsbyene Jaggmpeta Madiki og Gummuluru har vært til stor velsignelse for mange. Her kommer det opp mot 30 personer til møtene. Vi er nå i ferd med å etablere ukentlige møter også i flere omkringliggende landsbyer. Takk for forbønn!”

Ønsker du å være med og støtte misjonsarbeidet til Troens Bevis Verdens Evangelisering? Klikk her for å gi en gave.

Vil du støtte en innfødt evangelist i India for 500 kr. per måned? Ta kontakt!

Kilde: Høsten i Flammer, sept 2011 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter