Misjonshuset i Moss fikk besøk av Rune Edvardsen

– Vi, du og jeg er forbindelsen mellom mennesket og himmelen. La det være naturlig for oss å vise at vi tror på en skaper som har all makt mellom himmel og jord, sa Rune til Misjonshuset i Moss.

Denne helgen var det mange som ble utfordret gjennom det Rune Edvardsen delte på tre møter hver dag gjennom hele helgen.

– Vi må ta tak selv, ikke bare ”betale” oss ut av oppdraget, men benytte oss av de mulighetene som dukker opp. Det kan være naboen, arbeidskollegaen eller en som er foran deg i kassakøen. Du og jeg er selv et vitne og har fått del i den samme ånd som pastoren eller forkynneren på talerstolen har.

Utfordringene er mange for dagens menigheter. Troens Bevis ønsker å være med og stå sammen med menigheter rundt om i Norges land.

– Vår største utfordring er å nå ut til nærmiljøet menigheten er en del av. Bygget og menigheten er blitt lagt merke til, men vi ønsker å bety noe for nabolaget og vinne mennesker. Der har vi noen steg å ta, sier forstander Geir Standal.

Misjonshuset i Moss har for litt over to år siden kommet inn i et nytt menighetsbygg på Krapfoss like utenfor Moss sentrum. Et nabolag hvor ingen av dagens medlemmer bor i eller kommer ifra. Et tiltak for å bli mer synlig i nærmiljøet skal de gjøre nå kommende helg i form av gratis dekkskift og nytrukken kaffe m.m.

– Runes besøk og det han har delt denne helgen har både engasjert og inspirert oss til å fortsette og nå flere mennesker med Jesu gode evangelium i vårt nærmiljø og her i byen, fortsetter forstanderen.

– Det har vært en god helg her på Misjonshuset i Moss og det ene møtet i Kristi Menighet i Fredrikstad. Det er viktig for meg og vår organisasjon å møte folket, våre brødre og søstre, rundt om i landet vårt. Vi har alle sammen et felles mål og er sammen om dette oppdraget, sier Rune.

Troens Bevis har denne høsten vært rundt om i hele landet. Dette var siste tur for Rune Edvardsen før han vender fokus og blikk mot Indonesia. Musikkfestival for indonesisk ungdom er neste på Runes agenda. Festivalen skal være i et område hvor det er tøft, eller rettere sagt farlig, å stå frem som kristen.

– Jeg er stolt over at Rune Edvardsen og Troens Bevis har vært her denne helga. Det er et arbeid som jeg har støttet i flere år, sier Geir engasjert.

Helge Granly har vært fast støttepartner av Troens Bevis i flere år. Han var åtte år da han for første gang satte sine ben i Sarons Dal og han har god kjennskap til virksomheten. Han begynte å støtte Innfødte Evangelister som 16-17 åring og har gjort det nesten uten opphold siden.

– Jeg så behovet for innfødte evangelister og handlet på det. Lokale folk som kan forkynne om Guds ord til sitt land og område, har en fantastisk mulighet til å nå mange fordi de kjenner kulturen og miljøet. Har enorm tro på dette arbeidet og derfor støtter jeg det.

Etter fire møter, tre på Misjonshuset i Moss og et møte i kristi Menighet i Fredrikstad er Rune Edvardsen godt fornøyd med helga.

– Vi har fått lov til å fortelle om Troens Bevis sitt engasjement både i Norge og i utlandet. Nye kontakter og bånd er knyttet sammen. Så håper jeg at budskapet i forkynnelsen har skapt ny inspirasjon til å vinne folket fra Moss og nabolaget rundt menigheten for Jesus. Signalene jeg har fått så langt tyder på nettopp det, forteller Rune.

– Det å være her har også inspirert meg. Det er godt å møte mennesker som forteller at de ber for oss hver dag og støtter virksomheten. Det er med å løfte meg og Troens Bevis videre frem i å nå målet.

Troens Bevis har denne høsten vært på reisefot rundt om i hele Norge. Vi ønsker å knytte til oss støttepartnere fra alle kirkesamfunn og fra all samfunnslag.

Dersom du eller din menighet ønsker å ta del i Troens Bevis sitt arbeid finnes det mange alternativer. Først av alt – Ta kontakt! 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter