70-80 frelst på Skandinavisk araberkonferanse

Under høstens arabiske konferanse i Sverige var det over 600 deltagere fra 26 land. Minst 70 av deltagerne tok imot Jesus, og seks ble døpt.

 

De siste årene har lederen for Troens Bevis sitt arabiske oppfølgingskontor i Sverige arrangert en konferanse for arabere i Sverige. Konferansen holdes i regi av den arabiske forsamlingen i Centrumskirken i Stockholm. Flere som går i denne internasjonale forsamlingen er kommet til tro gjennom Troens Bevis sin arabsiske satellitt kanal, Miracle Channel. Men konferanseledelsen inviterer også seere fra andre deler av verden som har mulighet til å komme. I år var det deltagere der fra 26 land, og selv om de fleste er innvandrere i Skandinaviske land, var det også flere besøkende fra Midtøsten og Nord-Afrika.  

Under selve konferansen var det 70-80 personer som tok imot Jesus som sin frelser, og seks personer ble døpt.

Takknemlig konferansedeltager fra Algerie:
”Jeg valgte aldri min religion, men den påvirket min måte å tenke og leve på.
Jeg begynte å stille meg selv mange spørsmål. Hvorfor tror jeg det jeg gjør? Hva skjer etter døden? Hvorfor hater jeg andre?
Mens jeg gikk og tenkte på alle disse spørsmålene begynte jeg å se på en kristen TV-kanal som heter Miracle Channel. De snakket kun om kjærlighet og hvordan en kunne få evig liv og leve i fred sammen med Kristus. Det var det jeg søkte etter. De snakket om en kjærlighet som elsket sine fiender, og jeg så at den kjærligheten som jeg hadde kom til kort.
Det førte til at jeg åpnet mitt hjerte og tok imot Jesus som min frelser.
I dag takker jeg Jesus for alt han har gjort og gjør i mitt liv. Nå tjener jeg Jesus og jeg forteller andre som er som meg i Nord-Afrika om de gode nyhetene i evangeliet og at Gud elsker oss akkurat slik som vi er.
Jeg vil gjerne takke alle som arbeider med Miracle Channel, jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få møte dem som jobber ved oppfølgingskontoret i Stockholm. For meg er det ett mirakel at jeg fikk komme til Stockholm for å være med på denne konferansen og få treffe medarbeiderne på oppfølgingskontoret. Dette en noe av det største jeg har opplevd!»
Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter