Fortsett programmene, de er vår kilde til håp og glede!

I august hørte vi fra 11081 arabiske seere fra 44 land. Mange kontakter oss fra såkalte stengte land og forteller at de er kommet til tro etter å ha sett på Miracle Channel.

 

“Vær så snill og fortsett med programmene. De er vår kilde til håp og glede, skriver en av våre seere fra Amman.

Responsen som kommer inn til Miracle Channels oppfølgingskontor er veldig oppmuntrende. I løpet av august hørte vi fra 11082 seere, hvorav et stort antall bor i såkalte stengte nasjoner der tradisjonell form for misjon ikke er mulig.

I løpet av årets første åtte måneder har vi mottatt 2094 brev, 9328 sms, 17918 MSN meldinger og 24804 telefonsamtaler fra seere i Nord Afrika, Midtøsten, Europa og Nord-Amerika.  Og i alt 28 251 av disse henvendelsene kom fra arabere og muslimer som bor i Europa og Skandinavia.

Fra Tunisia:
Tusen takk for alle som står bak disse programmene. Jeg hadde mange bekymringer og mye frykt. Men nå er jeg fri etter å ha fått hjelp fra oppfølgingskontoret deres. Tusen takk.

Fra Marokko:
God kveld. Jeg liker programmene deres veldig godt og jeg vil gjerne at dere skal be for meg og min familie.

Fra Egypt:
Tusen takk for at dere hjalp meg gjennom rådgivning. Jeg vil gjerne fortelle at bønnene om at vi skulle få barn er blitt hørt. Nå takker jeg Gud for at jeg er blitt gravid. Endel av ekteskapsproblemene våre er også løst. Tusen takk for både råd og forbønn.

Fra Amman:
For det første vil jeg gjerne takke for de flotte programmene som er veldig oppbyggelige. Personlig har jeg fått veldig mye ut av disse programmene. Nå tror jeg også at Gud hører på våre bønner. Vær så snill og fortsett med programmene. De er vår kilde til håp og glede!

Fra Syria:
Jeg vil gjerne takke for svar på bønn for helbredelse for min mann. Han hadde en leverlidelse, men etter bønn var resultatene av den siste undersøkelsen gode. Alt er nå bare godt. Tusen takk for bønnene deres.

Fra Kuwait:
Jeg bor i Kuwait, men min familie bor i Egypt. Jeg spurte etter forbønn for mine brødre som ble fengslet på grunn av falske beskyldninger. Herren svarte på bønnene og nå er brødrene mine løslatt og ute av fengselet. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter