Turnestart på Vanse

Om lag 30 personer var samlet i Lista Pinsemenighet Zion, Vanse for å høre Ernest Komanapalli tirsdag kveld. Møtet er det første i en rekke møter gjennom den kommende uken.

 Kvelden startet med frisk lovsang fra menighetens eget team og de oppmøtte var med i lovsangen. Pastor Kai David Engejordet for Pinsemenigheten sa noen ord og gav deretter ordet til Troens Bevis.

Administrativ leder for Troens Bevis Verdens Evangelisering, Glenn Tønnesen hadde et innlegg om det store behovet for flere støttepartnere, og resultatet ble støtte til fem nye innfødte evangelister.

Ernest Komanapalli talte om Jesu blod, og om hvordan man ofret dyr i Det gamle testamentet og gjennom blodet fikk kontakt med Gud.
– Det er like viktig i dag at vi “drikker” blodet og får beskyttelse i Jesu kraft.

Han gav også noen vitnesbyrd fra noen av sine arbeidere i India. Ei jente som var forsøkt drept av sine foreldre, men som nå var kommet inn på et av hans barnehjem. To jenter som også var uønsket av sine foreldre og en liten baby som var blitt satt ut for å dø. Gjennom Manna Ministries gir Ernest håp til slike barn.

Kvelden avsluttet med et par sanger fra lovsangsteamet. Mange ble igjen for å snakke med både Rune Edvardsen, Glenn og Ernest. Et positivt møte og et bra startskudd for resten av turneen.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter