Bønnekapell i Sarons Dal

Det blir nå faste bønnesamlinger i Sarons Dal mandag til fredag fra 12:30 til 12:45. Det blir da bønn for misjonsarbeidet, landet vårt og spesielle behov.

Det er nå gjort i stand ett eget bønnekappell i Sarons Dal med faste bønnesamlinger fra mandag til fredag. Privatpersoner og misjonspartnere er velkomne til å ringe inn eller sende en e-post [email protected] for å for å få forbønn for spesielle behov. 

Men det er også et ønske om at det formes en bønnelenke rundt om i landet på dette tidspunktet der vi ber for misjonsarbeidet til Troens Bevis Verdens Evangelisering, regionen og landet vårt.

Av bønnebehov som vi spesielt vil be for er TV-arbeidet til den arabiske verden, Rune Edvardsens kampanjer og møter, våre innfødte evangelister, Dina Stiftelsen sitt arbeid, givertjenesten og våre støttepartnere.

Besøkende er også velkomne til å ta en tur innom Sarons Dal og være med på denne bønnesamlingen fra 12:30 til 12:45 på alle hverdager. Det er også mulig å besøke bønnekappellet for en stille stund på hverdager fra kl. 08 – 16.

Kjell Halltorp, også kjent som bønnegeneralen i under Sommerstevnet i Sarons Dal, var med og åpnet det nye bønnekappellet i september. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter