Kvinne fra Saudi Arabia kom til tro gjennom vår nettside

En ung Saudiarabisk kvinne brukte sin nye PC til å søke etter Gud. Søket ledet henne til vår arabiske nettside for Miracle Channel, der hun leste alt hun kunne finne om Jesus.

”Jeg er 25 år gammel og jeg bor i Saudi Arabia. Jeg kommer fra en streng religiøs familie. Jeg ble opplært til å følge alle våre regler og påbud, men jeg levde i konstant frykt for at jeg skulle bryte noen av dem. Jeg var spesielt redd for noe som vi kaller “gravens straff” som skulle følge oss til dommens dag.

Men i 2009 kjøpte jeg meg selv en PC og snart startet jeg et søk etter “gravens straff”.
Da oppdaget jeg at det bare var oppspinn og overtro. Jeg ble veldig sint og jeg begynte å lure på hvilke andre ting jeg trodde på som heller ikke var sant. Jeg begynte å søke etter Gud i kristendommen, og da kom jeg til deres nettside. Der begynte jeg å lese alt jeg fant om Jesus Kristus. Så begynte jeg å se på den arabiske satellittkanalen deres, Miracle Channel. Disse programmene åpnet øynene mine for sannheten. Jeg oppdaget at jeg hadde vært lurt i alle disse årene. Sånn er også situasjonen i dag for mange som den var for meg.

Etter at jeg oppdaget sannheten forsvant frykten min. Jeg gav livet mitt til Kristus, som er kjærlighetens og fredens Gud. Nå håper jeg at andre som meg også oppdager sannheten slik jeg gjorde det. Takk for programmene deres.”

Miracle Channel sender arabiske TV-program 24 timer i døgnet til Nord-Afrika, Midtøsten, Gulfen og Europa. I august 2011 fikk vi 11 081 tilbakemeldinger fra arabiske seere.

Ønsker du å gi en gave for å støtte Miracle Channels arbeid? Klikk her 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter