Stor misjonsturne nordover i oktober

– I en tid der så mye rystes må folk få høre at det er noe som er sterkere og som står fast; det Jesus har gjort for oss, sier pastor Sten Sørensen som får følge av Arnfinn Clementsen, Åge Åleskjær og Rune Edvardsen på sin misjonsturne nordover denne høsten.

 I hele oktober kommer pastor Sten Sørensen til å besøke menigheter fra Midt-Norge og nordover på vegne av Troens Bevis Verdens Evangelisering.

– Jeg ønsker å gi inspirasjon til troende folk at Herren har satt oss til å være Hans utsendinger i denne tid. Det er veldig mange som er åpne for evangeliet i vår tid, men de må få høre det, sier Sørensen.

I helgene i oktober vil også Arnfinn Clementsen, Åge Åleskjær og Rune Edvardsen være med og delta på møtene sammen med Sten Sørensen. (Se detaljert møteoversikt).

Tilbyr misjonsprosjekt
I tillegg til å inspirere til misjon vil Sten Sørensen fortelle fra arbeidet til Troens Bevis Verdens Evangelisering. Da vil han også presentere flere konkrete misjonsmuligheter som allerede ligger til rette for menigheter og enkeltpersoner gjennom Troens Bevis sin virksomhet.

– Vi kan også tilby menigheter og enkeltpersoner et flott misjonsopplegg. Vi vet at det finnes mange menigheter som brenner for misjon, men som ikke er så tallrike på medlemmer eller har anledning å investere store summer for tilrettelegging før de kan begynne med selve misjonsprosjektet. Det har vi allerede gjort. Vi har bygd opp et solid nettverk med misjonsgrener gjennom Innfødte Evangelister, Brevkurs, Kampanjer og TV-arbeid der misjonsmidlene går rett ut i arbeidet, forklarer han.
 
Trygt holdepunkt

Sten Sørensen har studiepermisjon fra pastorstillingen sin i Lyngdal misjonsmenighet denne høsten, og har bestemt at han i hele oktober vil jobbe dugnad for å samle menigheter og enkeltpersoner i Norges land til misjon.

– Gjennom min pastorgjerning og flere år både som rektor på Troens Bevis Bibel og Misjons Institutt, og nå redaktør og styreformann for Troens Bevis Verdens Evangelisering, ønsker jeg å være med på å gjenopplive misjonskallet som har vært så sterkt i det norske folk, forklarer han.

– Mennesker over hele verden behøver mer enn noensinne å høre at vi har et trygt og sikkert holdepunkt å bygge videre på når alt annet rundt oss rystes. Det holdepunktet er Jesus og hva han har gjort for oss.

HØST TURNÈE MED STEN SØRENSEN:

FREDAG    30. september        Bodø               Bykirka
SØNDAG         2. oktober        Tromsø            Jesus Kirken                   11:30
TIRSDAG        4. oktober        Sommerøy        Baptistkirken                  12:00
ONSDAG         5. oktober        Alta                 Filadelfia                        17:00
FREDAG          7. oktober        Stjørdal            Misjonsmenighet            19:00
LØRDAG          8. oktober       Oppdal             Oppdal Kristne senter     19:30
SØNDAG         9. oktober        Trondheim        Pinsemenighet Betel       19:00
FREDAG        14. oktober        Kristiansund      Misjonsmenighet            19:00
SØNDAG       16. oktober        Ålesund            Pinsekirken Filadelfia    

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter