Evangeliserer nordafrikanere i Spania

En av Troens Bevis sine arabiske evangelister har bygd et senter for immigranter i Spania. Der får barn, kvinner, menn og eldre høre evangeliet.

Spania har i dag bortimot en million immigranter fra Nord-Afrika. En av Troens Bevis’ innfødte evangelister har bosatt seg i Spania sammen med familien sin for å drive evangelisering blant Nord-Afrikanske immigranter. De har bygd opp et stort senter og har også en aktiv menighet. Her er det tilbud for både barn, kvinner, menn og eldre. Det blir blant annet undervist i språk, databruk og samfunnsrelaterte emner.

– Det er virkelig en stor glede å se hvordan Nord-Afrikanske kvinner åpner hjertene sine for Gud gjennom det vi kaller før-evangeliserende aktiviteter, forteller evangelisten vår.

Ved å invitere kvinner til forskjellige seminarer med titler som ”Gud kjenner ditt navn”, “Gi Gud dine drømmer” og ”Guds farshjerte”, forteller han at det er mange som begynner å åpne sine hjerter for Guds kjærlighet

– Temaet “Guds farshjerte” viste seg å være spesielt utfordrende for mange av kvinnene fra Nord-Afrika da Gud ikke er far i deres religion. Men alle kvinnene på dette seminaret reagerte utelukkende positivt og nesten alle endte opp i tårer etter dette budskapet, forteller evangelisten vår.
– En av kvinnene kom på møte i kirken vår søndagen etterpå, og har kommet nesten hver søndag siden. Nå må vi be om at hun får mot til å åpne sitt hjerte mer og mer for Herren, sier vår evangelist.

De opplever også et rikt barnearbeid der de unge får utfolde seg gjennom sine talenter som dans og sang. Gruppene er populære, og mange kommer. Men arbeidet kan også være utfordrende da mange av barna er forutinntatte og negative til alt som har med det kristne budskapet å gjøre.

– Men vi ser at Gud gjør noe veldig stort blant oss. Vi får lov til å bygge vennskap, og etter hvert høster vi tillitt fra disse små og unge. Nå ber vi om at Gud fortsetter å velsigne barna og bringer dem inn i Hans rike kjærlighet, fred og rettferdighet gjennom hans uransakelige veier!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter