140 000 henvendelser i året

Merzek og hans fem frivillige medarbeidere på Miracle Channels oppfølgingskontor i Stockholm mottar omlag 140.000 henvendelser i året, de fleste fra arabisktalende muslimer fra Gulfen, Midt-Østen og Nord Afrika. Med 14 timer pr dag, seks dager i uken betyr dette 32 henvendelser pr. arbeidstime!

 Miracle Channel har en potensiell seermasse på en halv milliard mennesker og mottok i fjor i overkant av 160.000 henvendelser fra seere. De aller fleste henvendelsene kom altså til oppfølgingskontoret i Stockholm. Miracle Channels leder Barty Shokralla holder også til i den svenske hovedstaden.

Solen skinte like sterkt som smilet og nærværet av disse to Guds kjempene som gir sitt liv og sin tjeneste for det de tror på. Det gjorde et stort inntrykk forrige helg å kunne møte disse to Troens Bevis arbeiderne, som påvirker den muslimske arabisktalende del av verden i en så stor grad gjennom sitt arbeid for Miracle Channel. På gunn av den urolige politiske situasjonen i Midt-Østen og Nord-Afrika forventer ikke Merzek at antall responser vil bli høyere i 2011.
– De fleste av henvendelsene kommer nettopp fra disse områdene, siden dette er de områdene som Miracle Channel har sitt hovednedslagsfelt. Denne politiske situasjonen kan gi frykt i folket for å kontakte oss. Folket her er redde nå. Redde for fremtiden. Redd for at islamister kommer til makten.

Merzek leder oppfølgingsarbeidet, og er pastor for den arabiske del av Centrumkyrkan i Sundbyberg, like nord for Stockholm sentrum. Det rommelige oppfølgingskontoret ligger i gåavstand fra kirken. Kontoret er utstyrt med 5-6 kontorplasser med telefon og Internett, kjøkken og et stort samtalerom som også inneholder endel oppfølgingslitteratur.

Etter å ha besøkt Oppfølgingskontoret og Centrumkyrkan fikk vi være med på et muslimsk marked der Merzeks evangeliserende medarbeidere var tilstede med egen stand og delte ut kristen litteratur. De få minuttene vi besøkte standen fikk teamet flotte samtaler med flere muslimer.

Siste stopp på Stockholmekspedisjonen var besøk på hjemmekontoret i den nye boligen til Bartys familie. I rolige omgivelser kan Barty her lede Miracle Channel videre gjennom TV-produksjonen i Egypt, sendingene fra Sarons Dal, oppfølging av seere og sin reisevirksomhet rundt i verden for å inspirere stadig nye partnere til det viktige TV-arbeidet.

Gjennom Miracle Channel er vi med i fronten av det arbeidet som gjøres for å spre evangeliet til de tøffeste områdene i verden. Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter