Fikk ikke spille

Teamet var på vei til kampanjen for å spille, da de fikk en tekstmelding om at dagens kampanje var i ferd med å avslutte.

 Rune Edvardsen og teamet ankom Kinshasa fredag morgen uten bagasje. Et sted på veien hadde flyselskapene rotet bort kofferter og instrumenter. Teamet er allikevel godt i slaget, og tuller med en vedderunde over når koffertene vil ankomme flyplassen i Kinshasa.

Bandet fikk beskjed om at de skulle spille på kampanjen litt utpå ettermiddagen. Men da teamet var på vei til stadion, fikk Rune en tekstmelding om første kampanjekveld var i ferd med å avslutte. Bandet returnerte derfor tilbake til hotellet uten å få spilt.

Rune skjønte raskt etter ankomsten til Kinshasa at arrangørene ikke hadde gjort en god nok jobb.
– Arrangørene virker stresset over at det ikke kom den mengden folk som de hadde forventet. Nå har de innkalt til et slags ”krismøte” for å se om det er noen endringer de kan gjøre foran morgendagen, forteller en litt oppgitt Rune, som også har fått litt inntrykk av at det har foregått en politisk motarbeidelse av kampanjen. Detaljer rundt det kjenner han ikke til på dette tidspunktet. Rune flirer også over arrangørene som har valgt å holde kampanjen på en stadium med plass til 80 000 mennesker.

Men det var ikke bare skuffelser. Tidligere på dagen deltok Rune på kampanjen. Flere av de lokale korene sang og spilte. Flotte vitnesbyrd ble delt for de fremmøtte.

– Jeg håper på at ting er forbedret i morgen, selv om det ikke ser lyst ut i dette øyeblikk. Av og til blir ting ikke som forventningene våre. Oppfordrer dere der hjemme til å være med oss i bønn om at Jesus allikevel skal få gjøre sitt virke her, avslutter Rune.

Hvert år tar titusener imot Jesus som sin personlige frelser gjennom Troens Bevis sine kampanjer. Som en partner i Troens Bevis, vil du legge grunnlaget for flere slike kampanjer. Klikk her for å gi en gave. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter