Næringslivsseminar i Sarons Dal Hallen

Nærmere 500 deltakere fra regionens bedrifter var samlet i Sarons Dal Hallen tirsdag kveld da Kvinesdal Vekst og Troens Bevis Verdens Evangelisering innledet et nytenkende samarbeid.

– Vi tilbyr nå både Hallen og Internatet til utleie i de periodene på året da disse likevel står tomme. Dette vil kunne være med å holde de årlige driftskostnadene på bygningene, og på den måten vil den ikke bli til belastning for misjonskontoen. Internatet har allerede flere utleiehelger dette halvåret og i Hallen planlegger vi nå minst to store arrangement årlig sammen med Kvinesdal Vekst, sier administrativ leder i Troens Bevis, Glenn Tønnessen. Han er strålende fornøyd etter et profesjonelt og knirkefritt gjennomført arrangement.

– Kveldens arrangement høstet mange positive kommentarer fra næringslivsledere. Mange av dem var i Sarons Dal for første gang. Vår bønn i forkant av kvelden har vært at deltakerne skulle merke at Sarons Dal-lufta er noe spesielt, og med mange av våre medarbeidere i aktivitet fikk Troens Bevis virkelig være med å prege kvelden. Fordi vi har kompetente medarbeidere samt alle fasiliteter «ombord», kan vi gjennomføre både regionale og nasjonale arrangement her i Sarons Dal.

Dagens foredragsholder var den nasjonalt profilerte inspirator Frank Beck, som i mange år har virket som coach for toppidrettsutøvere, kulturpersonligheter og andre samfunnstopper. Beck inspirerte virkelig folket med utgangspunkt i temaet «Det er deg det kommer ann på», og latteren satt løst. Bandet Myrull medvirket til stor applaus og Glenn Tønnessen ledet kvelden på en avslappet måte. Det fikk nok publikum til å føle seg hjemme i Sarons Dal i kveld.

Daglig leder i Kvinesdal Vekst, Aina Skailand uttrykker stor takknemlighet over å få jobbe sammen med det profesjonelle teamet i Sarons Dal.
– Dette var fantastisk gøy og samarbeidet med Troens Bevis har vært meget bra. Gleder meg stort til å jobbe videre med dette.

– Vi tror på samarbeid og allianser også innenfor næringslivet. På den måten bryter vi ned terskler og åpner opp for at evangeliet skal nå frem til enda flere. Glenn Tønnessen smiler i kapp med solen på denne praktfulle augustkvelden.Ved å kontakte oss kan du få tilsendt informasjon om utleie av Internatet til f.eks. menighetsweekend, leirer og inspirasjonsdager i Sarons Dal.     

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter