Vellykket aksjon for Innfødte Evangelister

– Aksjonen under Sommerstevnet har gått over all forventning. 227 nye innfødte evangelister har fått fast underhold. Det synes vi er fantastisk, sier leder for Innfødte Evangelister, Kåre Stusdal.

 

 

Under Sommerstevnet ble en storaksjon for Innfødte Evangelister lansert. Innfødte Evangelister er en av grunnpillarene i Troens Bevis, men antall som får fast støtte har gått ned de siste årene. Det mente Rune Edvardsen det var på tide å gjøre noe med, så i 2011 er målet å øke antall som får støtte fra 600 til 1000 innfødte evangelister. Alle de innfødte evangelistene bor i land i 10/40 vinduet. Dette er Troens Bevis sitt store satsningsområde med 4.5 milliarder av verdens befolkning. Over 60 prosent av befolkningen i dette området er helt unådde for evangeliet, og de fleste av verdens minst evangeliserte millionbyer befinner seg også i denne regionen.

Fra de 10 første innfødte evangelistene som Troens Bevis begynte å støtte i Brasil i 1960, har 15 000 nasjonale fått underhold. Disse har igjen vært med på å plante minst 20 000 menigheter.

Aksjonen vil fortsette utover høsten blant annet gjennom Troens Bevis medarbeidere som besøker menigheter rundt om i landet.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter