Sterkt misjonsmøte med Ernest Komanapalli

Troens Bevis sin samarbeidspartner i India rørte hele forsamlingen med sin kjærlighet for sitt lands folk. Han ga også en innstendig takk til norske misjonsvenner som er med på å nå Indias milliard med evangeliet.

 – Kvinesdal og Sarons Dal kan virkelig gjøre en forskjell i verden, og spesielt i India. Gud har utvalgt dette sted og Han vil holde liv i dette arbeidet, sa Ernest Komanapalli under møtet søndag ettermiddag.

Han er en anerkjent biskop i India der han overser 1200 menigheter og 1500 pastorer i 15 av Indias stater. Alle menighetene er et resultat av arbeidet som den 72 år gamle biskopen og hans kone Rachel startet gjennom Manna Ministries for 30 år siden. Men noe av det som nok rørte tilhørerne sterkest ved hans tjeneste var historiene hans fra barnearbeidet de driver blant hjemløse barn. Det som begynte med en gutt og ei jente på 4 og 5 år som en døende kvinne overlot til Rachel, ble til flere barnehjem som i dag gir husly til 5000 barn. Til sammen har de gitt 12 000 barn ett hjem, mat og en utdannelse. 600 av pastorene han overseer er barn som har vært på barnehjemmet, men barna har også blitt leger, advokater, ingeniører, lærere og politi, alle yrker de kunne tenke seg, sier Ernest.

Det var 9 år siden han reiste til Norge for å treffe Aril Edvardsen for å se om et mulig samarbeid var mulig.  isteden traff han Rune Edvardsen. Det ble starten på ett gjensidig partnerskap som har ført til at flere hundre tusen av Indias ungdom er kommet til tro gjennom Runes musikkfestivaler, og 230 nye menigheter.  I tillegg betaler Troens Bevis gjennom Dina Stiftelsen for sykehjemmet som Ernest driver for spedalske.

– Jeg tror at Indias fremtidig håp ligger i de 10 millionene av barn som er under 10 år. Dersom vi kan nå dem med evangeliet, tror jeg vi vil se en stor forandring i landet på sikt, sa Biskop Ernest Komanapalli.

 Vi minner om at alle stevnemøtene kan sees på web-tv og etterhvert kjøpes fra webshopen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter