Nøkternt men alvorlig budskap fra Emanuel Minos

Godt over to tusen mennesker kom til Sarons Dal for å høre Emanuel Minos tale om Jesu gjenkomst og den tredje verdenskrig.

Den kjente pinseforkynneren Emanuel Minos leverte et nøkternt men alvorlig budskap mandag kveld til de godt over to tusen som hadde kjørt inn fra distriktet for å få med seg møtet.

I talen trakk Emanuel Minos frem to helt spesielle profetiske budskap som var kommet han i hende for flere ti-år siden, den ene helt fra Hans Nilsen Hauges tid.  I flere år hadde profetiene ligget i en skuff da Minos mente at det var altfor usannsynlig at disse tingene ville skje.  Men sammen med Jesu profetier om de kommende tider kunne han punkt etter punkt vise til hvordan profetiene relaterte til konkrete hendelser i dagens verden og radikale endringer i menneskesyn og holdinger. 

Men mer enn noe annet var talen en påminnelse til dagens kristne om å holde kjærligheten til vår neste levende og fokusere på de evige verdiene i ett samfunn som blir stadig mer egoistisk og kaldt.

Han fortalte blant annet historien om en drosjesjåfør med innvandrerbakgrunn i Oslo. Da Minos forlot drosjen etter å ha delt sin historie med drosjesjåføren, var Emanuel Minos litt usikker på sjåførens reaksjon på å få servert evangeliet så åpenhendig, og han ønsket sjåføren Guds velsignelse.  Drosjesjåførens øyne ble våte av tårer og han sa;

– Jeg har kjørt drosje i mer en 30 år i Oslo, og jeg har blitt utskjelt, spyttet på, forbannet og gjort narr av. Men aldri er det noen kristne som har ønsket meg Guds velsignelse!

Video av Emanuel Minos tale kan kjøpes på webshopen eller på en minnepinne der lyden fra alle stevnets taler blir samlet. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter