Vi minnes Aril Edvardsen i dag

Vi minner Aril Edvardsen i dag med å legge ut en av de siste talene som han holdt under Sommerstevnet i 2008.

 

I dag er det to år siden Aril Edvardsen, grunnleggeren av Troens Bevis Verdens Evangelisering, gikk bort. Vi minner Aril Edvardsen i dag med å legge ut en av de siste talene som han holdt under sommerstevnet i 2008.

At Aril Edvardsen var en ener på misjonsmarken når han forkynte evangeliet til de unådde levnes det liten tvil om. Men en av de aller siste talene han fikk holde i Sarons Dal under sommerstevnet onsdag 16. juli 2008, viste på ny at han var like relevant når han henvendte seg til forsamlingene i Norge.

-Livet er som en rullebane, den kan variere noe i lengde fra person til person, men målet er det samme for alle, å ta av for evigheten.
Slik begynte Aril Edvardsen talen som i ettertid viste seg å bli en av hans siste før han brått gikk bort 6. september 2008 etter en stor misjonskampanje på Zanzibar.

Under tittelen: ”Du skal over, merket av Gud for livet, og ikke under” tok han for seg en av de viktigste og vanskeligste prosessene i det kristne liv. Med eksempler fra eget liv ga han både håp og inspirasjon til å holde ut når kampene i ens eget liv står på som verst, en prosess han sammenlignet med det å ”knuse oliven for å få ut oljen.”

Klikk her for å høre talen ”Du skal over, merket av Gud for livet, og ikke under”

Andre taler av Aril Edvardsen fra Sommerstevnet 2008:
Aril Edvardsen – Mennesker jeg møtte som forandrer nasjoner
Aril Edvardsen – Du og jeg er snart tilbake på var rette plass 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter