fbpx

Verdifull støtte fra Danmark

– Jeg kan se at arbeidet i Troens Bevis vokser stille og rolig. Det er atskillig flere folk her i år enn sist gang vi besøkte sommerstevnet, sier Frede Rasmussen, som sammen med sin kone, Kirsten, har stått i spissen for Troens Bevis’ Danmarkskontor i en årrekke.

 Troens Bevis har i mange år hatt en meget verdifull avdeling i Danmark, som har hatt sitt sekretariat i Pinsekirken Århus, hvor Frede Rasmussen var pastor i mer enn 30 år.
Det siste året har Frede trukket seg tilbake, men opplever en svært travel tid som meget ettertraktet forkynner rundt omkring i Danmark. Troens Bevis har vært velsignet med mange gode danske partnere opp gjennom årene, noe som også viser seg igjen på sommerstevnene. Her har mange flotte danske medarbeidere nedlagt et fantastisk frivillig arbeid i mange år.
    – Det danske bidraget til Troens Bevis har holdt seg noenlunde på samme nivå de senere årene. Mange har stått med svært lenge og har vist en fantastisk fin lojalitet og trofasthet. Vi har også den fordel at giverne kan benytte seg av muligheten for skattefradrag for bidrag til kristne organisasjoner, ved å gi sine gaver til Troens Bevis gjennom vårt kontor i Århus, sier Kirsten Rasmussen, som har sitt daglige arbeide ved avdelingskontoret.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter