Spennende misjons- og nødhjelpsturer fremover

Misjons- og nødhjelpsturene som har gått til Afrika de siste par årene er blitt så populære nå blir tilbudet for interesserte utvidet, forteller prosjektleder Helge Flatøy i Troens Bevis.

 

-Jeg får utrolig mange positive og hyggelige henvendelser fra folk som har vært med oss på tur og fra nye som har lyst til å gjøre en innsats i verden utenfor Norges grenser, sier Helge Flatøy.

De siste årene har han ledet flere arbeidsturer med frivillige til Kongo der teamene har vært med på å bygge opp Dina Stiftelsens barnehjem og mødresenter. Det har også vært misjonsturer der teamet får være med på en evangelisk kampanje og også besøke misjonsarbeidet til de nasjonale som Troens Bevis støtter.

Flatøy er også glad for at det har meldt seg flere sponsorer fra det norske næringslivet som er med på å gjøre en fantastisk jobb. Nå i september var det en helt ny barneskole i Burundi som var klar for skolestart.

Skolen er et samarbeidsprosjekt mellom Troens Bevis og Burundis president Pierre Nkurunziza. Troens Bevis og presidenten har hatt gode relasjoner siden presidenten kom til tro under Aril Edvardsens kampanje i Burundi i 2003.  Den nye skolen er sponset av Modena Fliser.

Her følger en liste over teamturer fremover. Interesserte kan kontakte Helge Flatøy på [email protected]  for mer informasjon om turene.

Desember: Teamtur som lager julefeiring for barna på Dinasenteret i Goma, i Kongo.

Januar:  Kampanjetur med Rune Edvardsen til India. Teamet kommer også til å fortsette arbeidet på spedalskhjemmet som Dina Stiftelsen bygger for Manna Ministries.  

Se Dina Stiftelsen og Troens Bevis sin webside for oppdatering om teamturene fremover.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter