5000 arabiske bibler klar til utdeling

Denne uken fikk Miracle Channels oppfølgingskontor 5000 arabiske bibler som følge av en gave på 100 000 kroner.

 

Det var en meget glad leder for Miracle Channels arabiske oppfølgingskontor som tok imot flere kasser med til sammen 5000 arabiske bibler på kontoret i Stockholm. Under sommerstevnet i Sarons Dal fortalte møteleder Lasse Rosten om det store behovet for arabiske bibler til seere som ringer inn etter å ha sett på Miracle Channel, Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal. Samme kveld fikk Lasse Rosten en telefon fra en giver som ønsket å gi 100 000 kroner til dette formålet.

– Dette var en fantastisk gave og vi er veldig takknemlige på vegne av seerne våre, sier Merzek som leder det arabiske oppfølgingsarbeidet. – Nå ber vi om at biblene skal bli til velsignelse for dem som får dem.

Allerede første dagen som biblene kom til kontoret ble det sendt ut 35 stykker til seere som stod på venteliste.

Ønsker egen bibel
Det arabiske oppfølgingskontoret til Troens Bevis mottar mellom 11 000 og 15 000 seer- henvendelser hver måned. Mange vil gjerne ha sin egen bibel, og kontoret kan sende ut flere hundre bibler på en måned. For muslimer som bor i et arabisk land kan det være farlig og bortimot umulig å gå inn i en bokhandel for å kjøpe en bibel. For arabere i Europa er naturlig nok arabiske bibler vanskelig å oppdrive. De fleste av seerne som kontakter Troens Bevis sitt oppfølgingskontor er fra muslimsk bakgrunn. De har ofte mange spørsmål om evangeliet og er ivrige etter å lese bibelen selv.

Yousef fra England:
”Tusen takk for brevkurset ”Det Nye Liv”. Det rørte ved hjertet mitt og forandret livet mitt. Jeg har begynt å anvende det jeg har lært gjennom kurset og bibelen i mitt daglige liv. Jeg har blitt spesielt oppmuntret av skriftstedet: ”Herren er min hyrde, jeg mangler ingen ting.”  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter