Egyptisk pengegave redder program

– Dette er først gang i Miracle Channels historie at jeg hører om noen fra den arabiske verden som har gitt så mye penger til satellittkanalen vår, sier lederen for satellittkanalen.

 

Et ungt ektepar i Egypt har gitt en gave på 26 362 dollar eller 153 980 norske kroner.

Gaven redder produksjonen av et av Miracle Channel’s mest populære program.  Kun halvparten av midlene var kommet inn før direktesendingene skulle starte 5.oktober med 26 episoder hver uke fremover.  Men da det kun var ni dager igjen til produksjonstart uten at resten av midlene var på plass, var det like før prosjektet ble stoppet.

– Dette er virkelig bønnesvar for oss, og det som er så flott at det er akkurat dette programmet handler om, at vi har en Gud som hører oss når vi ber fordi han elsker oss og bryr seg om våre behov, sier Gihan, produsent av programmet.

Programmet heter ”Han hører meg” og blir sendt direkte på tre satellitter til hele Nord-Afrika, Midtøsten, den Persiske Gulfen, Europa og Nord-Amerika. Seere kan ringe inn og stille spørsmål på direkten, og de som ikke kommer igjennom vil bli ringt opp etter at programmet er ferdig.  Programmet tar for seg tema som fysisk og indre helbredelse, familie problemer, tro, relasjoner og bønn.

Les også: Direktesendt Tv-sending fra Sarons Dal skapte telefonstorm 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter