Ny direktesending starter i kveld

I kveld lanseres en ny serie med direktesendinger til den arabiske verden som tilbyr rådgivning og bønn på direkten.

 

Takket være den store pengegaven som kom inn i forrige uke fra et egyptisk ektepar, lanseres i kveld  en ny serie med direktesendinger på Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal, Miracle Channel.
Dr. Noras program, ”Han hører meg” går på lufta kl. 20:00 norsk tid.

Programmet blir sendt direkte fra studio i Egypt, signalet går videre opp til Sarons Dal, der det blir sendt ut til Hotbird, NileSat og Galazy 19. Programmet kan dermed bli sett over hele Nord-Afrika, Europa og Nord-Amerika samtidig. Telefoner som kommer inn til programmet går rett til oppfølgingskontoret i Sverige der flere rådgivere er klare til å ta imot samtalene. Etter Troens Bevis sin erfaring er det ventet flere hundre innringere til programmet. De som ikke kommer gjennom til studio blir alle fulgt opp med en personlig samtale etter programmets slutt. Enkelte med spesielle behov blir også fulgt opp av programlederen som er lege og rådgiver.

Troens Bevis har i tillegg to andre live sendinger hver uke på sin 24 timers arabiske satellitt kanal. De direktesendte programmene tar opp temaer som ofte er vanskelig å snakke om i den arabiske kulturen. Flere av seerne søker hjelp for ting som de ofte har holdt skjult for familie og venner i årevis. Programmene blir ofte sterkt følelsesladet når seere deler sine historier på lufta. Noen gråter og andre ønsker forbønn og hjelp. Spesielt for arabere som bor i Nord-Afrika og den arabiske Gulfen der det er liten åpenhet om problemer av personlig karakter er programmene svært viktige.

Her er to tilbakemeldinger fra seere om direktesendingene:

Mann:
”Jeg ønsker å takke dere for Miracle Channel. Jeg ser på historien til en kvinne som forteller hva som skjedde med henne og det har gjort stort inntrykk på meg. Jeg ble virkelig oppmuntret langt inn i sjelen. Hun gav meg håp om at livet ikke bare er nød og vondt.”

Kvinne:
 ”Tusen takk for direktesendingene. Dere omtaler virkelig sårbare tema. Selv har jeg vurdert selvmord to ganger fordi jeg har ikke hatt noen å prate med om det vonde som noen av dem som står meg nærmest har gjort mot meg.”

For å se live streaming av programmet i kveld kl. 20:00 klikk her 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter