TV-seere ringte fra USA, Midtøsten og Europa

Responsen fra Tv-seere lot ikke vente på seg under direktesendingen tirsdag kveld. Arabere fra tre kontinent ringte inn til studio for å få råd og forbønn.

 

Det var flere muslimer blant dem som ringte inn under det direktesendte programmet tirsdag kveld på Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal, Miracle Channel. Programmet var det første i en ny serie på 26 sendinger. Programmet blir sendt live på tre satellitter som dekker hele Nord-Afrika, Midtøsten og Gulfen, Europa og Nord-Amerika.

Programverten, Dr. Nora, er en populær lege som også har spesialisert seg på rådgivning. For mange av Troens Bevis sine arabiske seere er hun allerede kjent gjennom andre program på Miracle Channel, men dette er første gang hun hadde mulighet til å ta imot telefoner med spørsmål fra seere på direkten.

– Seerne hadde mange bønne begjær og de fikk forbønn på direkten. Det var folk som var syke, andre som så etter arbeid, noen som trenger fred inne i seg, folk som ønsket å gifte seg, jeg tror vi må ha mottatt over hundre telefonsamtaler, opplyser lederen for Miracle Channel, Barty Shokralla.

Han er svært fornøyd med at det kom inn 129 telefoner, 6 sms og 3 voice mails allerede under første sending. Alle som ikke kom gjennom på lufta får personlig oppfølging i etterkant av programmet. Det er også oppretter egen Facebook gruppe for programmet. Det samme gjelder YouTube.

Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal sender evangeliske program på arabisk 24 timer i døgnet. 1 2009 kom det inn nesten 120 000 tilbakemeldinger fra åndelig søkende seere som programmene hadde gjort inntrykk på. De fleste av disse seerne var muslimer bosatt i Nord-Afrika og den persiske Gulfen.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter