– Vi er veldig velsignet

Kampanjen i Manado er over, og pastor Danny som var med og arrangerte var strålende fornøyd med helgen. – Manado har aldri hatt et slik arrangement tidligere, forteller han. Vi er veldig velsignet!

Med seg hadde han 20-30 ungdommer som vandret rundt og snakket med ungdommene som hadde samlet seg på arenaen. – Vi kom i kontakt med veldig mange, forteller Danny. – Noen fortalte at de ble litt overrasket og “lurt”. De trodde de kom til en vanlig, sekulær konsert. Men her fikk de et utfordrende budskap om viktige valg i livet.

Pekte på Jesus

– Måten Rune Edvardsen formidlet budskapet på var genial, sier pastor Danny. Fortellinger fra dagliglivet, og så peke på Jesus som svaret. Denne typen arrangementer har vi aldri sett her i byen. Alt foregår i kirkene, det finnes nesten ikke utadrettet virksomhet. Men det trengs, Manado sliter med store problemer blant ungdommene. Nå har vi virkelig blitt inspirert til å stå på videre!

Tøft åndelig klima
Oppmøtet var langt bedre lørdag enn på åpningskvelden. Likevel var ikke oppslutningen så stor som forventet. – Manado har et tøft åndelig klima, det merkes. Men jeg tror vi vil se frukter av denne helgen, sier Rune Edvardsen. Nå starter oppfølgingsarbeidet. Telefonnumre hvor ungdommene kunne ta kontakt ble vist på storskjermene. Dette ble tatt i bruk i fjor med stor suksess i Sidoarjo. Alle som ringer inn vil få personlig kontakt og oppfølging. I tillegg vil de bli tilbudt brevkurset “Det Nye Liv” som Troens Bevis-koordinator Billy nå er klar til å trykke på indonesisk. Han er full av forventning til tiden framover. – Vi har sådd noe denne helgen som vil være med og vinne Manado for Gud.

Les mer om kampanjen i novembernummeret i Troens Bevis.
  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter