Mange vil be Gud om hjelp

Nesten 1000 TV-seere har ringt studio under av ett nytt program som tilbyr forbønn.  Seere vil gjerne ha hjelp fra Gud i alt fra ekteskapelige problemer til forsvunnende barn.

 

I begynnelsen av oktober lanserte Troens Bevis ett nytt program på sin arabiske satellitt kanal der TV-seerne tilbys forbønn under direktesendinger. En kvinnelig lege som også er en kristen forkynner gir seerne praktiske råd men er også med og ber for dem på lufta.  I løpet av de fire første episodene i oktober var det 954 seere som ringte inn eller kontaktet programmet på annet vis. Gjennom ett nytt samarbeid med Arab World Ministries kan vi også tilby de arabiske TV-seerne personlig oppfølging utover programmets sendetid.

Mange av seerne har vanskeligheter og problemer som går langt utover det som er mulig å løse med praktiske handlinger. De vil gjerne ha Guds hjelp i havarerte ekteskap. Mange forteller om utroskap og fortvilelse. En mann som hadde reist til et annet land for å arbeide mens han sendte penger hjem til familien, ble knust da han kom tilbake og fikk beskjed om at kona ville ha skillsmisse.  En annen far fortalte om den 17 år gamle datteren som ikke kom hjem fra skolen en dag. Familien tror at datteren er et nytt offer i en serie med kidnappinger og voldtekter av kristne jenter i det arabiske landet de bor i.

Telefonene har kommet fra seere i Egypt, Kuwait, Irak, Sudan, Jordan, Emiratene, Saudi Arabia, Italia, Kypros, Canada og USA. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter