Business Forum Norge ønsker velkommen til høstens samlinger

Fra 8-13 november blir det samling med Business Forum. Byene som besøkes er Oslo, Ulsteinvik, Stavanger, Bergen og Kristiansand.

Troens Bevis har engasjert seg i å lage et konsept hvor business kan spille på lag med evangeliserings- og hjelpearbeid. Business Forum Norge er et nettverk hvor kristne ledere og forrentningsfolk kan treffes. Tidligere har Business Forum besøkt flere storbyer i Norge, der mange leder og forretningsfolk har deltatt.

Også i høst inviterer Business Forum til samlinger. Fra 8. – 13. november besøkes Oslo, Ulsteinvik, Bergen, Stavanger og Kristiansand. Se programmet nedenfor.

Høstens samlinger arrangeres i samarbeid med Tent, et norsk ressurssenter for teltmakertjeneste og Business som misjon (Business as Mission).

Dwight Nordstrom har latt forretningsliv og tjeneste gått hånd i hånd i 26 år, i Kina. På høstens samlinger vil han dele sine erfaringer. Også Steinar Opheim, daglig leder i Tent og Tiowa Diarra, leder for nettverket i Tentmakers International i Afrika, deltar på samlingene.

Budskap: ”I business for Herren”

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Påmelding:[email protected]

 

Tags:


Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter