Trans World Radio feirer 50 år

Denne høsten var det 50 år siden Trans World Radio i Monte Carlo sendte sitt første radioprogram på kortbølge fra Monte Carlo.  Det var også her Troens Bevis begynte med radioevangelisering bak jernteppet.

Det er nå 50 år siden den kjente radiostasjonen Trans World Radio sendte sitt første program fra en 100 000 watt kortbølgesender fra Monte Carlo i Monaco. Senderen var plassert i en bygning som opprinnelig ble bygd på bestilling fra Hitler under andre verdenskrig for å kringkaste Nazist propaganda. Det ble den aldri brukt til, og TWR bruker fremdeles fasilitetene til å kringkaste evangeliet til millioner av lyttere hver eneste dag.
– Enkelte ganger bruker Gud arbeidet til svært onde mennesker for sin tjeneste i verden, sier TWR president Lauren Lubby.
-Gud gav TWR en kraftig røst i en strategisk historisk tid. Fremdeles bringer programmene fra Monte Carlo håp og oppmuntring til millioner av mennesker.
Det var på denne radiostasjonen at Troens Bevis først begynte med radioevangelisering til landene bak jernteppet i 1966. I 2000 kunne 3.4 milliarder mennesker høre radioprogrammet “Miracle” fra Sarons Dal som ble kringkastet i 78 land og fra flere av verdens sterkeste radiosendere. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter