Nedringt av arabere i Europa

Over 40 tusen arabiske TV-seere i Europa har kontaktet oss i 2010 etter å ha sett på Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal.

Ved utgangen av november var det 40 868 arabere bosatt i Europa som har tatt kontakt med Troens Bevis sitt oppfølgingskontor i Sverige. De har sett på Miracle Channel, Troens Bevis sin kristne arabiske satellitt kanal, og har tatt imot tilbudet om forbønn og åndelig veiledning.
 
Oppfølgingskontoret forteller at mange av disse araberne kommer fra Irak, Midtøsten og Nord-Afrika. Enkelte har kristen bakgrunn, men de fleste forteller at de var helt fremmed for evangeliet før de begynte å se på våre arabiske TV-sendinger. Mange av dem er ensomme og kontaktsøkende. En del av dem er også arabiske kvinner som er hjemmeværende og føler seg isolert.

I Europa er det arabere i Skandinavia, Østerrike, Belgia, England, Frankrike, Tyskland, Hellas, Italia, Nederland, Polen, Spania, Tyrkia, Sveits, Finland og på Kypros som har kontaktet oss i løpet av de siste 11 månedene.

Av de 40 868 henvendelsene fra Europa var det 15 111 av dem som kom fra arabere i Skandinavia.
 
I samme tidsperiode har det totalt kommet inn 146 011 henvendelser fra arabere i 49 land i Nord-Afrika, Midtøsten, Gulf-landene, Europa og Nord-Amerika.

Seer som kontaktet oss i november fra Milan:

”Jeg er en muslim fra Egypt. Jeg ble ferdig med studiene mine ved Al Azhari universitetet som regnes blant et av de beste universitetene i den muslimske verden. Nå bor jeg i Milan i Italia, og jeg har tatt imot Jesus som min frelser etter å ha sett på programmene deres. Nå vil jeg gjerne bli døpt og bli kjent med bibelen.”

 

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter