fbpx

Nyttårsønske: Topp fradragsrettighetene på gaver!

-Vi har de siste måneder prøvd å begrense kostnadene så godt vi kan for å komme i balanse til nyttår, men det er ikke lett, da vi stadig får tilbakemelding om behov ute i de forskjellige land, sier økonomisjefen i Sarons Dal.

 

Du har ennå et par dager til å toppe fradragsrettighetene dine på gaver for 2010. For å få maksimalt utbytte av skattefradraget på frivillige gaver kan du gi opp til 12 000 kroner.

Troens Bevis har et stramt misjonsbudsjett der utfordringene for økonomisjefen i Sarons Dal står i kø. Men for han er økonomien mye mer enn tall som skal balanseres på et ark. Han gleder seg over de gode resultatene på misjonsmarken i form av mennesker som får høre evangeliet, og synes det er vanskelig å si nei når behovene der ute er så store.

– Nå i desember må vi for eksempel forskuddsbetale det meste av kostnadene til Rune Edvardsens kommende kampanje i India som er i januar 2011. Det er en dyr tur, men sett i forhold til antall mennesker som får høre budskapet er det vel anvendte penger, mener økonomisjef i Sarons Dal, Arnold Dragland.

Han forklarer at under Runes kommende kampanje arrangeres det konserter tre kvelder i to forskjellige byer. Det er ikke uvanlig at det kan komme opp mot tretti til førti tusen mennesker på en slik konsert. I tillegg blir konsertene også filmet av våre indiske samarbeidspartner og sendt på satellitt TV i India i etterkant.

Økonomisjefen nevner også den økonomiske utfrodringen det er å drive den arabiske satellitt kanalen, Miracle Channel.

-I 2010 har vi sendt Miracle Channels programmer på to satellitter og derved dekket et større område enn tidligere. Vi har sett resultatet av dette med rekord mange tilbakemeldinger til kanalen.  TV-sendingene kommer fram til folk i områder der ingen pastorer eller evangelister kan komme inn med budskapet, forklarer Dragland.

-Men når vi ser på gaveinntektene våre i forhold til utgiftene, er det til brevskolene vi mangler mest penger i forhold til kostnadene ute. Brevkurset New Life som Aril skrev blir trykt på mange språk og blir delt ut på kampanjer, av våre innfødte evangelister og til mange som tar kontakt med våre oppfølgningskontor til Miracle Channel.

Han minner derfor om betalingsfristen for de som ønsker å utnytte skattefradraget for gaver i 2010 (mellom kr 500 og 12.000 pr. år).

-Gaven må være på Troens Bevis sin konto innen 31. desember, og vi må ha person nr. innen midten av januar for at vi kan rapportere til skatteetaten. De som har gitt oss person nr. tidligere trenger ikke å oppgi på nytt, dersom de ikke har gitt beskjed om at det skal strykes i vårt register, legger han til.

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter