Nye kampanjer og nytt oppfølgingskontor i India

14. – 16. og 21. – 23. januar er det klart for to nye musikkampanjer i India. I tillegg blir det offisiell åpning av et nytt oppfølgingskontor for brevkurset.

I januar er det byene Ongole og  Srikakulam på øst-kysten av Andra Pradesh i India som står for tur. Dette blir kampanjebyer nummer 20 og 21 i rekken siden Troens Bevis startet storsatsingen i landet i 2002. I tillegg blir det offisiell åpning av et nytt oppfølgingskontor i Hyderabad.
– Vi ser frem til disse helgene i januar, og vi tror det blir ti-tusener som kommer til å møte opp, sier Deevon Kumar i Manna Ministries, som er Troens Bevis sin samarbeidspartner i India. Deevon har travle dager når siste hånd nå skal legges på planleggingen i de to byene. Det er mye som skal på plass, men med hjelp av lokale kirker og kristenledere, går det meste på skinner.

– Målet er som alltid å se tusener ta imot Jesus, sier Deevon. – Og vi satser også i år på å starte 10 til 15 nye kirker i hver by. Pastorene er klare her nede til å ta hånd om de nye troende, og gi dem et åndelig hjem. I år blir det spesielt spennende når vi tar brevkurset «Det Nye Liv » enda mer aktivt i bruk i oppfølgingsarbeidet.

Nytt oppfølgingskontor for brevkurset
For i disse dager etablerer Troens Bevis et nytt oppfølgingskontor i Hyderabad. I tillegg til å ta seg av de nye elevene etter kampanjer, vil Manna Ministries nettverk av over 1000 menigheter bruke brevkurset aktivt i evangeliseringsarbeidet.

Takknemlig
I løpet av årene Rune Edvardsen og Troens Bevis har holdt disse festivalene, har over 200 nye menigheter blitt plantet med nye troende, med pastorer underholdt av Troens Bevis. Biskop Ernest Komanapalli i Manna Ministries beskriver disse festivalene som gnisten som har startet en enorm ungdomsvekkelse i staten Andra Pradesh, og han er veldig takknemlig til Troens Bevis sine partnere i Skandinavia som gjør dette mulig.

 – Vi er så glade for at dere er med på visjonen om å nå Indias unge med evangeliet om Jesus Kristus! Sammen med Rune Edvardsen og Troens Bevis skal vi nå nye mengder av sjeler denne måneden. Med deres bønner og økonomiske hjelp skal dette bli en stor suksess. Vær så snill og fortsatt ha oss i deres bønner, avslutter biskop Ernest Komanapalli. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter