Srikakulam tok imot Jesus

Omtrent hele forsamlingen løftet sine hender mot himmelen søndag kveld.

Fredag startet kampanjen i Srikakulam. Det ble en varm velkomst. Omtrent 1000 mennesker registrerte seg som frelsessøkende. Teamet fra Norge kunne raskt forutse at kampanjen kom til å skape vekkelse i Srikakulam.

Lørdag tok kampanjen et nytt steg. I underkant av 30 000 mennesker møtte frem. Flere kjente artister opptrådde før Rune Edvardsen og bandet entret scenen. Som regel spiller bandet et par sanger før Rune starter forkynnelsen, men denne kvelden ble atmosfæren så sterk at Rune gikk rett til frelsesinnbydelsen.

Deeven Kumar i Manna Ministries forteller at mengden med frelsessøkende var så stor, at de ikke fikk utlevert registreringskort til alle.

– Det var som man kunne se Guds kraft gjennom bønnenen til Rune i kveld. «Trøkket» i bønnen la seg over forsamlingen.

Avslutningen ble fantastisk. Søndag kveld var over 40 000 mennesker møtt frem. Et folkehav av hender strekte seg mot himmelen for å ta imot Jesus. Også denne kvelden var det problemer med å dele ut registreringskort. Fra scenen ble alle oppfordret til å bestille gratis brevkurs på telugu eller engelsk.

Resultatene i Srikakulam er utrolige, forteller Deeven og smiler.

– Rune og hans misjonsorganisasjon har vært en velsignelse for India i flere år. Dette er bare starten. Nå begynner Rune og bandet å bli kjent i staten Andra Pradesh. Nye dører åpnes for Jesus i India.

Kampanjene i India er over for denne gangen. I Troens Bevis Magasin kan du lese mer om musikkfestivalene i Ongole og Srikakulam, og leder- og pastorseminarene i Amalapuram.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter