Styrker de troende i Egypt og Midtøsten

– Vi oppmuntrer de kristne i Midtøsten og Egypt til å ha tro til Gud i en tid som er preget av frykt for mange av dem, sier lederen for Miracle Channel.

 Troens Bevis sin arabiske satellittkanal får mange brev og telefoner fra kristne i Midtøsten og Egypt som er sterkt preget av det som skjer rundt dem. Mange av de kristne opplever økt forfølgelse og problemer, som følge av forandringene som er på gang i den arabiske verden.

– Med en stemme som faktisk når ut til hele den arabiske verden gjennom vår satellittkanal, kan vi være med og oppmuntre de kristne til å stå fast i troen og ikke miste håpet. Dette er en tid der mange føler seg redde og spesielt utsatt, sier Barty Shokralla, som er leder for Miracle Channel.

-Men like viktig er det at vi har et redskap i hendene der vi kan påvirke både muslimer og kristne til å søke fred og leve med respekt for hverandre, slik at alle har like rettigheter i samfunnet. 

Den siste tiden er det også flere partnerorganisasjoner som ser på det som skjer i den arabiske verden. De spør hvordan de kan hjelpe å spre evangeliet og budskapet om fred.

– Det er mange som legger merke til at vi har et mektig redskap i hendene gjennom satellittkanalen. Vi ønsker å være ett redskap som bidrar til både fred, forståelse og respekt, samtidig som evangeliet blir forkynt. Vi er svært takknemlig for alle som vil være med og hjelpe, enten gjennom forbønn som støttepartnere eller på andre områder, forteller Miracle Channels leder.

Miracle Channel sender 24 timer i døgnet på Hotbird og NileSat til 330 millioner potensielle seere. <br><br>Ønsker du å være med å støtte satellittarbeidet fra Troens Bevis, kan du klikke her. Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter