fbpx

Sudan: Innfødte evangelister leder hundrevis til Kristus

Våre 12 innfødte evangelister i Sudan har bedt med 1130 personer i løpet av de siste tre månedene som har kommet til tro på Kristus. 

Troens Bevis Verdens Evangelisering støtter 12 innfødte evangelister i Sudan. I løpet av de siste tre månedene har de ledet 1130 av sine landsmenn til Kristus. I løpet av denne tiden har de også døpt 500 nye troende.
De innfødte evangelistene forteller at de er ufordret av forandringene som nå finner sted i landet der 70 prosent er muslimer og kun fem prosent er kristne.

Snart må de velge om de vil virke i det muslimsk kontrollerte nord eller i sør der det er flere kristne. Flere av dem har allerede fortalt oss at de ønsker å fortsette å arbeide i nord da de føler seg kalt til dette området som også har det største behovet for evangelister.

Vitnesbyrd fra Sudan:

Cecilia:
”I to år har jeg vært syk. Jeg har vært til mange doktorer og flere heksedoktorer, men ingen ting kunne hjelpe meg. Jeg hadde så store smerter i hele kroppen at jeg ikke kunne bevege meg noe særlig.
Et familiemedlem sa at vi kunne prøve å be til Gud. Men ingen visste hvordan. Vi tilkalte en pastor. Han kom og ba for meg og Herren helbredet meg øyeblikkelig. Nå priser jeg Ham.”

 Se siste nyheter