Sudan: Innfødte evangelister leder hundrevis til Kristus

Våre 12 innfødte evangelister i Sudan har bedt med 1130 personer i løpet av de siste tre månedene som har kommet til tro på Kristus. 

Troens Bevis Verdens Evangelisering støtter 12 innfødte evangelister i Sudan. I løpet av de siste tre månedene har de ledet 1130 av sine landsmenn til Kristus. I løpet av denne tiden har de også døpt 500 nye troende.
De innfødte evangelistene forteller at de er ufordret av forandringene som nå finner sted i landet der 70 prosent er muslimer og kun fem prosent er kristne.

Snart må de velge om de vil virke i det muslimsk kontrollerte nord eller i sør der det er flere kristne. Flere av dem har allerede fortalt oss at de ønsker å fortsette å arbeide i nord da de føler seg kalt til dette området som også har det største behovet for evangelister.

Vitnesbyrd fra Sudan:

Cecilia:
”I to år har jeg vært syk. Jeg har vært til mange doktorer og flere heksedoktorer, men ingen ting kunne hjelpe meg. Jeg hadde så store smerter i hele kroppen at jeg ikke kunne bevege meg noe særlig.
Et familiemedlem sa at vi kunne prøve å be til Gud. Men ingen visste hvordan. Vi tilkalte en pastor. Han kom og ba for meg og Herren helbredet meg øyeblikkelig. Nå priser jeg Ham.”

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter