Spiller fotball for Jesus i Burundi

Troens Bevis sitt brevskolekontor i Burundi har organisert et eget fotballag med flere kristne spillere som vitner om sin tro under kamper mot andre lokale lag.

Burundis oppfølgingskontor har startet eget fotballag der kristen ungdom får anledning til å dele sin tro både med medspillere og etter kamper mot andre lag. Fotball-laget heter ”Full Gospel Team” og er åpent for alle spillere. Det er blitt veldig populært på kort tid, forteller vår brevskoleleder i Burundi, og selv muslimske gutter har meldt seg på laget. Full Gospel Team organiserer turneringer mot andre lokal lag og i det store sentral fengselet hvor de får lov til å dele evangeliet med de innsatte etter kampene.

– Sport er et veldig godt redskap til å nå ut med evangeliet, spesielt til ungdom, sier lederen for brevskolekontoret, biskop Charles Nduwumukama.
– Laget vårt sprer evangeliet i flere provinser og områder, i forrige uke var Full Gospel Team sammen med ungdom i Bujumbura, og vi ser at ungdommer gir sine liv til Kristus gjennom denne strategien.

Brevkurset ble skrevet av Aril Edvardsen i 1970 og er siden den tid blitt oversatt til mer enn 55 språk. Over 5 millioner mennesker har til nå gjennomført kurset.

Brevkurset er et bibelsk selvstudium og gir grunnleggende undervisning for ikke kristne, søkende eller nyfrelste.

I dag driver Troens Bevis 11 oppfølgingskontor i Europa, Afrika og Asia. De siste tre årene har brevskolene vokst med flere hundretusen nye elever. Etterspørselen er enorm, det er bare midlene som setter grenser for hvor langt brevkurset kan nå ut.   

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter