fbpx

Glenn Tønnesen – ny administrasjonsleder

Glenn Tønnessen ble kjent med Troens Bevis Verdens Evangelisering som liten gjennom sommerstevnene som var fast sommerinnslag gjennom oppveksten. Nå er bygningsingeniøren nylig ansatt som ny administrasjonsleder.

– Troens Bevis ble jeg kjent med som liten gjennom sommerstevnene. Mine besteforeldre, Sarons Dal-vennene Dagny og Arne Bjørnestad fra Bjørnestad i Farsund, var fast inventar på stevnene i mange år med sitt orange telt og senere campingvogn fast plassert 15 meter fra hovedinngangen til Sarons Dal Hallen. Jeg reiste fra Hidra sammen med min mor omtrent hvert år frem til jeg var ca.12 år. Men da var det slutt. Det var ikke slikt flott opplegg for ungdom under stevnene den gang. De unge som vokser opp i Sarons Dal i dag er heldige, der de kan boltre seg i de beste og kuleste ungdomsaktiviteter, konserter og møter. Dette har naturligvis vært helt avgjørende for mine barn. Sarons Dal og Sommerstevnet har alltid vært en relevant prioritering for dem. Planetene er blitt ekstremt viktige og mine tanker går ofte tilbake til dem som startet dette.

Hvorfor begynte du å arbeide i Troens Bevis?
– I høst fikk jeg følgende korte sms fra Rune: «Skal du alltid jobbe der du jobber nå?» Jeg måtte ærlig svare nei, for jeg hadde blitt ledet igjennom en prosess de siste 4-5 år der det ble klart for meg at jeg skulle bytte bransje til fordel for Guds rikes sak. Det er vel det som kalles at jeg ble kalt til oppgaven. Troens Bevis er det rette for meg nå. Fantastisk å være en del av et misjonseventyr. Jeg er veldig ydmyk overfor denne oppgaven og alt som Troens Bevis står for. Føler meg litt som gutten med de to fiskene og fem brødene som dro fra Flekkefjord til Sarons Dal.

Hva består din arbeidsoppgave i?
– Jeg er ansatt som administrativ leder for Troens Bevis. Min hovedoppgave er å støtte Runes visjon og være med å løfte hans tjeneste. I tillegg får jeg lov til å være med å lede de 25 flotte medarbeiderne som til daglig jobber i Sarons Dal. Jeg vil også være med å reise og knytte kontakter nasjonalt. Ikke så mye internasjonalt.

Hva ønsker du for Troens Bevis?
– Jeg ser at Troens Bevis er en effektiv innhøstingsmaskin av dimensjoner. Jeg ønsker å være med å generere mest mulig midler til dette arbeidet slik at vi kan nå flest mulig av de unådde der ute og bringe Kongen tilbake til jorda. Jeg ønsker også å frigjøre maksimalt potensiale i den enkelte medarbeider i Sarons Dal slik at vi sammen kan ta Troens Bevis videre.

Hva brenner du for til daglig?
– Min store sorg er lunkenheten blant vestens kristne. Jeg ønsker å se et folk i landet vårt som gir seg til det de tror på, og gjør evangeliet relevant for dem som ikke har sett evangeliets rikdom. Da har vi vekkelse.

– Du har vært med på mange stevner tidligere og vært engasjert i planetene, hvorfor har du prioritert å være på sommerstevnene?

– Stevnene har gitt meg mer enn jeg noen gang vil klare å gi tilbake, ikke minst gjennom engasjementet til mine barn. Nå har vi nettopp meldt på vårt barnebarn til sitt første planet år. Femte generasjon i min familie gjør da sin inntreden på Sommerstevnet. Det har gjennom alle år vært en fantastisk flott opplevelse å være her sammen med familien, puste inn stevnelufta og være en del av et miljø som er med på å løfte min tjeneste.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter