Rune Edvardsen taler på åpningsmøtet

Rune Edvardsen åpner Sommerstevnet lørdag kveld med tittelen: ”Sammen om Oppdraget.”

– Rune har siden i fjor opplevd så mye spennende at det blir veldig interessant å høre hva han har og si. Lørdag kveld kommer han også til å gi et viktig signal inn i årets Sommerstevne, sier stevnesjef Sten Sørensen.

Rune røper helt kort at han skal tale over tittelen: ”Sammen om Oppdraget”.

Rune Edvardsen tok for alvor over ledelsen i Sarons Dal da hans forkynner far, og grunnlegger av Troens Bevis Verdens Evangelisering, Aril Edvardsen, gikk bort i 2008.  Han kan se tilbake på et rikt år med kampanjer både i Indonesia, India og Kongo. Han har også et bankende hjerte for verdens nødlidende og har tatt initiativ til flere store hjelpeprosjekt gjennom Troens Bevis sin humanitære gren, Dina Stiftelsen.

– Jeg er glad over at vi i Troens Bevis har en enhetlig profil, sier Rune.

– Vi driver ikke og rir på spesielle teologiske kjepphester. Vårt arbeid er bygget på Johannes 3:16 – den lille Bibel. Det arbeidet samler oss, og gir oss stor inspirasjon. Sarons Dal skal være et samarbeidets sted for alt Guds folk. Dessuten håper jeg at Stevnet kommer til å gi mye inspirasjon som gir ringvirkninger til de lokale menigheter.

Han sier at han bærer et ønske om at Jesus skal være naturlig til stede blant det norske folk.

– Jesus trengs midt i hverdagen, i lokalsamfunnet og ute på misjonsmarken. Men Jesus må ikke presenteres med ”pekefingeren” – men med kjærlighet og gjennom en åpen favn!

Ordfører i Kvinesdal, Odd Omland, kommer også til å delta på åpningsmøtet som begynner kl. 19:00. Det blir en påfølgende konsert med Rune Edvardsen og band kl. 22:00.

Vi minner om at alle møtene kan bli sett på web-TV ,og fra mandag 11. juli kan de også ses på Kanal 10. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter