Fin hilsen fra Ordføreren

Under åpningsmøtet i Sarons Dal fikk Troens Bevis en fin hilsen fra ordfører Odd Omland sammen men en sjenerøs gavesjekk fra Kvinesdal kommune. 

Lørdag kveld trosset flere hundre camping- og overnattingsgjester og besøkende fra distriktet tunge regnbyger og grått vær for å være med på åpningsmøtet under Sommerstevnet i Sarons Dal. Ordføreren i Kvinesdal, Odd Omland, kom med en varm hilsen der han minte om at han gav kulturprisen til Rune Edvardsen i fjor. Han belønnet Rune for et ”bemerkelsesverdig” arbeid der han også sa at Rune hadde store sko å fylle da han tok over etter sin far i 2008, men at han i stedet “går i sine egne sko som han fullt ut lykkes med.”

Gratulerte
Ordføreren gratulerte også Troens Bevis magasinet med 50 års jubileum. Han gjenfortalte historien om bladets spede begynnelse for 50 år siden og kalte det et ”blad som har påvirket mange” og at selv ”Ordføreren leser dette og følger med.” Han utrykte takknemlighet for områdene som kommunen og Troens Bevis samarbeider på, bla. Ferie- og fritidssenteret i Sarons Dal og Hallen som blir brukt av bygdas ungdom til aktiviteter og sport om vinteren. Han nevnte også kort tøffe tak som Troens Bevis har vært igjennom i løpet av året, og som han sa var ”bestått med glans”, til god applaus fra salen.

Han avrundet med å konstantere at Troens Bevis Verdens Evangelisering uten tvil går trygt videre under Rune Edvardsens ledelse, og overrakte en sjenerøs gavesjekk fra kommunen på 15 000 kroner. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter