Fornøyde stevnedeltagere: Norges beste Stevne!

Halvveis gjennom stevneuka i Sarons Dal er det ikke vanskelig å treffe på fornøyde folk. Flere har kommet langveisfra for å glede seg over møter, sosialt fellesskap og det allsidige barneprogrammet.

Det har ikke vært vanskelig å treffe fornøyde stevnedeltager utenfor Sarons Dal hallen under Stevneuka. Mange forteller at det var foreldrene som først tok dem med til Sarons Dal da de var barn. Andre igjen har tatt turen for første gang. Men felles for dem er den positive opplevelsen av Sommerstevnet. 

– Vi synes at det er veldig bra møter. Det er retningsgivende over for det som skjer i landet, det er veldig relevant talere som er opptatt av det som skjer i Norge. Det så vi virkelig eksempel på under formiddagsseminarene allerede på mandag, sier Bernt Blitzner fra Egersund.

Helga Steinsland fra Froland forteller at hun har besøkt Sommerstevnet hvert år siden 1975, minus to år.

– Jeg har hatt mine store Guds opplevelser her, og det er vel det som gjør at jeg kommer tilbake, år etter år. Mitt kristenliv ble helt forandret etter mitt første besøk her i 1975. Alt ble helt nytt.

Hvordan synes du Sommerstevnet er i år?
– Så langt har det vært helt fantastisk forkynnelse. Dette er det beste Sommerstevnet i Norge!

Det er ikke uhørt at barn kommer langsveis fra for å delta på aktivitetene, men en ekstra liten overraskelse var det da vi traff lille Hanna som var på besøk fra Shanghai.
– Det er barnebarnet vårt som bor i Shanghai til vanlig, sier de stolte besteforeldrene Min Zhu og Wei Ming, som bor i Kvinesdal. De forteller at Hanna er på besøk i sommer sammen med datteren deres, Luyi.

Konrad Kristian Kyle fra Stavanger forteller at han har vært i Sarons Dal mange, mange ganger, og at han ber for tjenesten her hver eneste dag.

– Det har ikke vært en sommer uten Sarons Dal, og det blir ikke en sommer uten Sarons Dal så lenge som jeg lever. Det tør jeg si! Jeg har vær med som veileder i mange år, og har sett mange mennesker blir frelst og helbredet. Jeg legger Sarons Dal og arbeidet frem for Gud i bønn hver eneste dag!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter