Veldig populært med Stevne-TV

Det viser seg at TV-tilbudet i år med å se Sommerstevnet på Web-TV og på Kanal 10 er populært. På web-TV kan vi se at flere tusen har fulgt sendingene i løpet av uka.

Av målbare seere kan vi se at flere tusen har fulgt stevnemøtene gjennom uken på Web-TV på Vårt Land og Kanal 10 sin webside. I tillegg har Troens Bevis sin webside hatt over 19000 besøk i løpet av få dager, noe som signaliserer stor interesse for det som nå skjer i Sarons Dal.  

– Det er klart at det er ekstra krevende å sende møtene på TV gjennom hele uken, men vi har ett fantastisk team både i Sarons Dal, Vårt Land og Kanal 10 som alle står på for å gjøre dette mulig. Mest av alt håper vi at møtene vil være til inspirasjon og glede for seerne våre, sier stevnesjef Sten Sørensen.

I kveld er det Rune Edvardsen som taler kl. 19:00

Av høydepunkter fremover kan vi nevne det siste Familiemøtet lørdag kl.11:00 med Middelalderspillet fra Lykkeborg, Karis misjonsmøte lørdag ettermiddag kl. 15:00 og Egil Svartdal som taler lørdag kveld kl. 19:00.

Søndag slutter sommerfesten i Sarons Dal med seminarer kl.11:00, Ettermiddagsmøtet kl. 15:00 med Egil Svartdal og til slutt et varmt gjensyn med Lisa Karlsen og Evangeliesenterene søndag kveld kl. 19:00. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter