Alle partnere kan nå få hjemmebesøk

Alle partnere får nå tilbud om å få besøk av en Troens Bevis ansatt for å lære hvordan de kan arrangere en misjonskveld. – Dersom du eller din bønnegruppe kan invitere venner hjem som kan tenkes å bli interessert i vårt arbeid, kan du få besøk fra en av oss her i Sarons Dal for å presentere vårt misjonsarbeid. Vi vil hjelpe deg på en enkel måte til å komme i gang med å ha egne samlinger for å verve partnere, skriver partneransvarlig Mona Selseng.

Kjære trofaste partnere

 

I løpet av 2004 ønsker vi å forsøke i særlig grad å øke antallet partnere. Men til dette behøver vi din hjelp. Dersom du eller din bønnegruppe kan invitere venner hjem som kan tenkes å bli interessert i vårt arbeid, kan du få besøk fra en av oss her i Sarons Dal for å presentere vårt misjonsarbeid. Vi vil hjelpe deg på en enkel måte å komme i gang med å ha egne samlinger for å verve partnere.

 

Tanken er at du som allerede er partner skal lære hvordan du kan arrangere misjonskveld etter at vi har reist igjen, for å presentere Troens Bevis sine virkegreiner på en enkel måte som er naturlig for deg. Vi vil gi deg det materiell som du behøver til presentasjonen for vervingen av dine venner og bekjente.

 

Dette kan gjelde enkelte personer eller cellegrupper og liknende. Vi ser at våre partnere er veldig trofaste og stabile givere og vår største resurs. Men skal vi kunne øke vårt arbeid, må vi få kontakt med enda flere som kan bli våre partnere.

 

Dette året har Sommerstevnet 40 års jubileum , og det vil være naturlig å sette inn alle krefter for å satse på intensivering i misjon. De unådde har gjennom alle disse år stått i fokus i Sarons Dal, og dette er – og vil fortsatt være vårt kall.

 

Er du en av dem som ønsker å prøve dette, ta kontakt med:

 

Mona Edvardsen eller Harald Mydland

Telefon: 38357500

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter